13 iulie 2020
Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”          

Publicat: 30.05.2019

993 👁 Views.

IMG_4680

Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

“Zero defecțiuni, zero deconectări de la serviciile Termoelectrica – ăsta e obiectivul spre care trebuie să tindem”, a spus Veaceslav Eni discutând începerea lucrărilor pe str. Bucuriei din sect. Buiucani.

Peste 300 de metri de conductă termică din str. Bucuriei urmează să fie reabilitați de Termoelectrica. În urma acestor lucrări, cinci blocuri locative și un agent economic din str. Columna vor avea parte de termoficare mult mai sigură în perioada rece a anului.

În ultimii aproximativ 3 ani, pe acest tronson s-au înregistrat 7 defecțiuni, ceea ce provocat deconectări de la serviciile de termoficare pe perioada lucrărilor de reabilitare, generând, totodată, și pierderi de agent termic.

Tronsonul ce urmează să fie modernizat are o vechime peste 35 de ani și urmează să fie optimizat din diametrul nominal 400 mm la 125 mm. Lucrările urmează să fie finalizate până la mijlocul lunii iunie.

Pe perioada lucrărilor, pentru câteva zile, urmează să fie deconectate de la agentul termic două blocuri locative din str. Columna, 173 și 177.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru