20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 30.05.2019

156 👁 Views.

IMG_4680

Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

“Zero defecțiuni, zero deconectări de la serviciile Termoelectrica – ăsta e obiectivul spre care trebuie să tindem”, a spus Veaceslav Eni discutând începerea lucrărilor pe str. Bucuriei din sect. Buiucani.

Peste 300 de metri de conductă termică din str. Bucuriei urmează să fie reabilitați de Termoelectrica. În urma acestor lucrări, cinci blocuri locative și un agent economic din str. Columna vor avea parte de termoficare mult mai sigură în perioada rece a anului.

În ultimii aproximativ 3 ani, pe acest tronson s-au înregistrat 7 defecțiuni, ceea ce provocat deconectări de la serviciile de termoficare pe perioada lucrărilor de reabilitare, generând, totodată, și pierderi de agent termic.

Tronsonul ce urmează să fie modernizat are o vechime peste 35 de ani și urmează să fie optimizat din diametrul nominal 400 mm la 125 mm. Lucrările urmează să fie finalizate până la mijlocul lunii iunie.

Pe perioada lucrărilor, pentru câteva zile, urmează să fie deconectate de la agentul termic două blocuri locative din str. Columna, 173 și 177.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru