19 august 2019
Directorul general Termoelectrica: Investițiile în soluțiile tehnice aplicate de noi trebuie să fie eficiente și durabile           Veaceslav Eni: Echipa Termoelectrica muncește 24/24 pentru a presta neîntrerupt consumatorilor servicii calitative           60 de Puncte Termice Centrale vor funcționa automatizat și vor deveni mai autonome           VIDEO: Termoelectrica împreună cu partenerii de la Banca Mondială identifică noi soluții de eficientizare a Surselor de generare           VIDEO: 86 de clădiri vor avea un sistem modernizat de livrare a căldurii și a apei calde           Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica          

Publicat: 30.05.2019

304 👁 Views.

IMG_4680

Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

“Zero defecțiuni, zero deconectări de la serviciile Termoelectrica – ăsta e obiectivul spre care trebuie să tindem”, a spus Veaceslav Eni discutând începerea lucrărilor pe str. Bucuriei din sect. Buiucani.

Peste 300 de metri de conductă termică din str. Bucuriei urmează să fie reabilitați de Termoelectrica. În urma acestor lucrări, cinci blocuri locative și un agent economic din str. Columna vor avea parte de termoficare mult mai sigură în perioada rece a anului.

În ultimii aproximativ 3 ani, pe acest tronson s-au înregistrat 7 defecțiuni, ceea ce provocat deconectări de la serviciile de termoficare pe perioada lucrărilor de reabilitare, generând, totodată, și pierderi de agent termic.

Tronsonul ce urmează să fie modernizat are o vechime peste 35 de ani și urmează să fie optimizat din diametrul nominal 400 mm la 125 mm. Lucrările urmează să fie finalizate până la mijlocul lunii iunie.

Pe perioada lucrărilor, pentru câteva zile, urmează să fie deconectate de la agentul termic două blocuri locative din str. Columna, 173 și 177.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru