18 octombrie 2019
Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizată de Hramul orașului Chișinău           VIDEO. Termoelectrica - cu grijă și căldură pentru Dumneavoastră!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă           Termoelectrica: Încălzirea locuinței Dvs.- responsabilitatea noastră Video           Termoelectrica – pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           Invitație briefing. Termoelectrica - pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           TOMBOLA „Termoelectrica dăruiește căldură” revine: Oferim trei abonamente gratuite la încălzire           Rezultatele parteneriatului dintre Banca Mondială și Termoelectrica, discutate într-o ședință de lucru           Recomandările Termoelectrica înainte de sezonul rece           Reconstrucții ample la un bloc energetic          

Publicat: 30.05.2019

399 👁 Views.

IMG_4680

Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

“Zero defecțiuni, zero deconectări de la serviciile Termoelectrica – ăsta e obiectivul spre care trebuie să tindem”, a spus Veaceslav Eni discutând începerea lucrărilor pe str. Bucuriei din sect. Buiucani.

Peste 300 de metri de conductă termică din str. Bucuriei urmează să fie reabilitați de Termoelectrica. În urma acestor lucrări, cinci blocuri locative și un agent economic din str. Columna vor avea parte de termoficare mult mai sigură în perioada rece a anului.

În ultimii aproximativ 3 ani, pe acest tronson s-au înregistrat 7 defecțiuni, ceea ce provocat deconectări de la serviciile de termoficare pe perioada lucrărilor de reabilitare, generând, totodată, și pierderi de agent termic.

Tronsonul ce urmează să fie modernizat are o vechime peste 35 de ani și urmează să fie optimizat din diametrul nominal 400 mm la 125 mm. Lucrările urmează să fie finalizate până la mijlocul lunii iunie.

Pe perioada lucrărilor, pentru câteva zile, urmează să fie deconectate de la agentul termic două blocuri locative din str. Columna, 173 și 177.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru