IMG_4680

Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica


“Zero defecțiuni, zero deconectări de la serviciile Termoelectrica – ăsta e obiectivul spre care trebuie să tindem”, a spus Veaceslav Eni discutând începerea lucrărilor pe str. Bucuriei din sect. Buiucani.

Peste 300 de metri de conductă termică din str. Bucuriei urmează să fie reabilitați de Termoelectrica. În urma acestor lucrări, cinci blocuri locative și un agent economic din str. Columna vor avea parte de termoficare mult mai sigură în perioada rece a anului.

În ultimii aproximativ 3 ani, pe acest tronson s-au înregistrat 7 defecțiuni, ceea ce provocat deconectări de la serviciile de termoficare pe perioada lucrărilor de reabilitare, generând, totodată, și pierderi de agent termic.

Tronsonul ce urmează să fie modernizat are o vechime peste 35 de ani și urmează să fie optimizat din diametrul nominal 400 mm la 125 mm. Lucrările urmează să fie finalizate până la mijlocul lunii iunie.

Pe perioada lucrărilor, pentru câteva zile, urmează să fie deconectate de la agentul termic două blocuri locative din str. Columna, 173 și 177.