13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 06.05.2016

1.627 👁 Views.

13173241_1017264178308749_4442063031544541758_o

Veteranii de război felicitaţi de administraţia „Termoelectrica"

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Cu prilejul marcării zilei de 9 mai şi comemorării eroilor căzuţi în cel de-al doilea Război Mondial, mai mulţi veterani, care au activat mai mulţi ani în cadrul întreprinderii, au fost vizitaţi la domiciliu şi felicitaţi de către administraţia „Termoelectrica” S.A. şi Comitetul Sindical.

Este vorba de: Nicolai Pascari, Valerii Homjenco, Anatolii Şpiţ, Grigorii Simciuc, Irina Chilidjan, care pe lângă cuvintele de recunoştinţă şi urările de sănătate au fost mulţumiţi cu un set de produse alimentare şi un ajutor material.
Dragi veterani, vă adresăm cele mai calde felicitări, dorindu-vă putere de viaţă, bucurie şi linişte în familie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru