19 iulie 2019
Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 14.09.2018

743 👁 Views.

130901

VIDEO. Directorul general Veaceslav ENI a vizitat șantierele unde se modernizează mai multe tronsoane de rețelele termice

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Ziua de joi, 13 septembrie, este dedicată lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică. Lucrăm în forță pe mai multe adrese din capitală, unde înlocuim tronsoane importante de rețele termice. De buna desfășurare a modernizărilor s-a asigurat și directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, care a mers astăzi în vizită pe str. Vadul lui Vodă unde reabilităm un tronson important de rețele termice cu Diametrul (DN) 1000 mm și o lungime de 200 metri.

Lucrările sunt executate în termen, respectându-se toate normele de calitate. Depunem tot efortul pentru a finaliza într-un termen restrâns modernizarea acestui tronson important de rețea termică, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Monitorizăm îndeaproape toate activitățile, astfel încât să fim siguri că întrăm cu dreptul în luna octombrie, atunci când vom începe furnizarea căldurii în casele chișinăuienilor”, a declarat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Așadar, principalele lucrări efectuate astăzi sunt:

În sectorul Ciocana:

Bd-ul Mircea cel Bătrân: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Finalizarea acestei lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Pe parcursul zilei de astăzi începem montarea rețelelor noi, eficiente energetic, precum instalăm și echipamente termo-tehnice noi în cadrul unui Cămin Termic din zonă. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

Str. P. Zadnipru, 1: Efectuăm lucrări de reabilitare a traseului termic, unde înlocuim o porțiune de circa 36 metri, cu DN 70 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zilei de astăzi continuă montarea noilor conducte. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 20 septembrie.

Str. Socoleni, 13: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă, cu DN 180 mm. Lucrările vor fi finalizate până la ora 17:00.

Str. Gheorghe Madan, 46/1, 46/3: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă, cu DN 70 mm. Lucrările vor fi finalizate până la ora 17:00.

În sectorul Botanica:

Str. Grădina Botanică: Demarăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu o lungime de peste 730 metri cu DN 500 mm. Lucrările vor fi efectuate până la mijlocul lunii octombrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a pompei din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată în a doua jumătate a lunii septembrie.

În sectorul Centru:

Str. V. Parcalab, 15: Reabilităm un tronson de conducte cu DN 50 mm, de la Punctul Termic Individual. Această lucrare este planificată între orele 09:00-12:00.

Str. Ialoveni, 100/2: Instalăm noile echipamentele de secționare a agentului termic din cadrul Punctului Termic Central.  Această lucrare este planificată în intervalul orelor 09:30-12:00.

Str. Hâncești, 60/2:  Reabilităm un tronson de conducte termice cu DN 50 mm. Această lucrare este planificată între orele 09:30-17:00.

Str. Melesiu, 18 A:  Amenajăm zona unde ieri am reabilităm un tronson de conducte termice de șase metri, cu DN 100 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

În sectorul Buiucani:

Str. Eugen Coca, 57: Instalăm noile echipamentele de secționare a agentului termic din cadrul Punctului Termic Central.  Această lucrare este planificată în intervalul orelor 09:00-14:00.

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice, cu lungime totală de 580 de metri, cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul acestei săptămâni.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru