18 februarie 2019
Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 25.09.2018

607 👁 Views.

025

VIDEO: Sursa I, ultimele pregătiri pentru sezonul rece

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Zile numărate au mai rămas până începe perioada rece a anului, așa că muncim intens atât la modernizarea rețelelor termice, cât și la îmbunătățirea capacității de producere a energiei electrice și termice în regim de cogenerare, la Centrala Electrică cu Termoficare, Sursa I.

Întreaga echipă lucrează intens la reabilitarea și înlocuirea a multiplelor echipamente de la Sursa I. Până acum, am  finalizat cu succes multiple lucrări, printre care și schimbarea treptei nr. 30 la turbogeneratorul nr.3, modernizarea echipamentelor de secționare a agentului termic din circuitul intern al Sursei I, iar în prezent au loc lucrări de finalizare și  reglare a utilajului auxiliar.

Într-un termen restrâns, împreună cu echipa, ne-a reușit să efectuăm lucrări foarte importante pentru îmbunătățirea capacității de producere a energiei electrice și termice prin cogenerare la Sursa I, dar și să fim pregătiți sută la sută de perioada rece a anului, atunci când  centrala trebuie să funcționeze la maxim”, a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veacslav ENI.

Mai multe detalii despre programul lucrărilor aflați  aici – Lucrări de modernizare și mentenanță la CET-uri.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru