19 mai 2019
Planul investițional pentru anul 2019           Identificarea căilor de îmbunătățire a serviciilor de termoficare – o prioritate pentru Termoelectrica           Angajații Termoelectrica S.A. s-au implicat activ în curățenia generală de primăvară           Felicitarea directorului general cu ocazia Sărbătorilor de Paști           Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 25.09.2018

743 👁 Views.

025

VIDEO: Sursa I, ultimele pregătiri pentru sezonul rece

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Zile numărate au mai rămas până începe perioada rece a anului, așa că muncim intens atât la modernizarea rețelelor termice, cât și la îmbunătățirea capacității de producere a energiei electrice și termice în regim de cogenerare, la Centrala Electrică cu Termoficare, Sursa I.

Întreaga echipă lucrează intens la reabilitarea și înlocuirea a multiplelor echipamente de la Sursa I. Până acum, am  finalizat cu succes multiple lucrări, printre care și schimbarea treptei nr. 30 la turbogeneratorul nr.3, modernizarea echipamentelor de secționare a agentului termic din circuitul intern al Sursei I, iar în prezent au loc lucrări de finalizare și  reglare a utilajului auxiliar.

Într-un termen restrâns, împreună cu echipa, ne-a reușit să efectuăm lucrări foarte importante pentru îmbunătățirea capacității de producere a energiei electrice și termice prin cogenerare la Sursa I, dar și să fim pregătiți sută la sută de perioada rece a anului, atunci când  centrala trebuie să funcționeze la maxim”, a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veacslav ENI.

Mai multe detalii despre programul lucrărilor aflați  aici – Lucrări de modernizare și mentenanță la CET-uri.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru