7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 24.12.2020

1.404 👁 Views.

IMG_9839

Vizită de lucru a directorului general al APP, Ghenadie ȚEPORDEI,  la Termoelectrica

image_pdfimage_print

 

Directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Ghenadie ȚEPORDEI, însoțit de directorii generali adjuncți – Mihail SOȚCHI și Corneliu SOLTAN, au efectuat, miercuri, 23 decembrie, o vizită de lucru la Termoelectrica.

În cadrul întrevederii, directorul general al Termoelectrica, Veaceslav ENI, a făcut o retrospectivă a principalelor realizări ale întreprinderii pe parcursul anului 2020, menționând faptul că, în toată această perioadă, s-a bucurat de susținerea APP.

Pe parcursul acestui an ne-am focusat pe încheierea cu succes a Primului Proiect de Îmbunătățire a Eficienței SACET (PIESACET1) și inițierea lucrărilor asupra PIESACET 2. Am pus accentul pe investiții care să aducă, în primul rând, beneficii consumatorilor”, a precizat Veaceslav ENI.

De cealaltă parte, directorul general al APP, Ghenadie ȚEPORDEI, a apreciat parcursul de dezvoltare al Termoelectrica, menționând faptul că toate proiectele de modernizare și dezvoltare ale întreprinderii trebuie continuate.

„Termoelectrica are un plan ambițios de dezvoltare, cu obiective bine stabilite ce țin de îmbunătățirea operațională a companiei și eficiența serviciilor prestate, motiv pentru care va avea parte de susținerea noastră  în continuare”, a reiterat Ghenadie ȚEPORDEI.  

Ședința de lucru a continuat cu o vizită la CET Sursa I, acolo unde directorul general Termoelectrica a prezentat proiectul de reconstrucție și modernizare a Blocului energetic nr.1, o lucrare unicală pentru sectorul energetic al țării. Impactul acestor investiții este semnificativ și presupune creșterea randamentului global al Centralei, eficientizarea consumului de combustibil, mărirea capacității de producere a energiei electrice în cogenerare și extinderea duratei de exploatare a turbinei cu circa 8 ani.

5p9.ru