13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 28.07.2016

1.972 👁 Views.

IMG_9749

Vizită de lucru pe șantierul Lotului C 1.4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Directorul general, Veaceslav Eni, însoțit de viceministrul Economiei, Valeriu Triboi, directorul UCIPE, Aurelia Samson, și alți membri ai echipelor au efectuat o vizită de lucru pe șantierul Lotului C 1.4, unde se desfășoară lucrări de reparaţie capitală a două segmente de reţea termică de circa 4 km cu diametrul nominal (DN) 600 şi 500 mm de pe strada Dosoftei şi Calea Ieşilor, în perimetrul străzilor Mihai Viteazu, Milano, Drumul Crucii, Bariera Sculeni, Călărași.

Vizita a continuat pe șantierul altor trei Stații de Pompare nr. 8,12 și 13, în cadrul cărora sunt desfășurate lucrări importante de reabilitare a stațiilor, prin reutilarea acestora cu echipamente noi, performante și eficiente energetic. Lucrările sunt parte a Proiectului de Îmbunătățire a Eficienței SACET, finanțat de Banca Mondială.

Spre finalul vizitei, viceministrul Economiei, Valeriu Triboi, a apreciat mersul lucrărilor, menționând importanța acestora pentru eficiența SACET-ului din mun. Chișinău.

În context, directorul general, Veaceslav Eni, a adăugat că Termoelectrica S.A. și-a consolidat forțele, astfel ca sistemul centralizat de termoficare să fie îmbunătățit, iar într-un final, consumatorii să beneficieze de servicii mult mai calitative, la prețuri competitive.

.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru