5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 28.04.2016

1.593 👁 Views.

13055060_1012813022087198_3771259588913542010_o

Ziua internaţională a sănătăţii şi securităţii în muncă

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Cu prilejul Zilei internaţionale a sănătăţii şi securităţii în muncă, în cadrul întreprinderii se desfăşoară un şir de activităţi ce ţin de prevenirea traumatismelor şi crearea condiliilor sănătoase şi inofensive de muncă.

În acest an, la nivel mondial, Ziua internaţională a sănătăţii şi securităţii în muncă se desfăşoară sub genericul: ,,Stresul profesional – o provocare colectivă”. În context, administraţia Termoelectrica S.A. adresează sincere felicitări şi mulţumiri pentru activitatea perseverentă de zi cu zi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru