18 ianuarie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 16.06.2017

1.904 👁 Views.

IMG_7374

Termoelectrica S.A. a organizat în premieră Ziua Ușilor Deschise

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Zeci de pasionați de domeniul energetic, funcționari publici, studenți și simpli locuitori ai capitalei au vizitat astăzi unul dintre cele mai importante obiective strategice pentru sectorul energetic al Republicii Moldova – Centrala Electrică cu Termoficare, Sursa I. Astfel, în premieră pentru mun. Chișinău, aceștia au avut ocazia de vedea cum se produce și cum ajunge căldura și lumina din casele oamenilor.

Evenimentul a fost organizat de Termoelectrica S.A. cu prilejul aniversării a doi ani de la fondarea companiei.

” Ziua Ușilor Deschise este o activitate pe care o facem în premieră. Astfel, ne dorim să fim mai aproape de consumatorii noștri. Suntem absolut transparenți și deschiși spre colaborare. Ne dorim să continuăm acțiunile de dezvoltarea a unei platforme prietenoase de comunicare și informare, între companie și reprezentanții societății civile, partenerii și consumatorii noștri.”, a declarat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

Societatea pe Acțiuni „Termoelectrica” a fost fondată la 16 iunie 2015 prin fuziunea/absorbţia de către CET 2 a CET 1 şi procurarea subansamblului funcţional al S.A. Termocom în procedura falimentului.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru