5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 16.06.2017

1.970 👁 Views.

IMG_7374

Termoelectrica S.A. a organizat în premieră Ziua Ușilor Deschise

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Zeci de pasionați de domeniul energetic, funcționari publici, studenți și simpli locuitori ai capitalei au vizitat astăzi unul dintre cele mai importante obiective strategice pentru sectorul energetic al Republicii Moldova – Centrala Electrică cu Termoficare, Sursa I. Astfel, în premieră pentru mun. Chișinău, aceștia au avut ocazia de vedea cum se produce și cum ajunge căldura și lumina din casele oamenilor.

Evenimentul a fost organizat de Termoelectrica S.A. cu prilejul aniversării a doi ani de la fondarea companiei.

” Ziua Ușilor Deschise este o activitate pe care o facem în premieră. Astfel, ne dorim să fim mai aproape de consumatorii noștri. Suntem absolut transparenți și deschiși spre colaborare. Ne dorim să continuăm acțiunile de dezvoltarea a unei platforme prietenoase de comunicare și informare, între companie și reprezentanții societății civile, partenerii și consumatorii noștri.”, a declarat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

Societatea pe Acțiuni „Termoelectrica” a fost fondată la 16 iunie 2015 prin fuziunea/absorbţia de către CET 2 a CET 1 şi procurarea subansamblului funcţional al S.A. Termocom în procedura falimentului.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru