28 сентября 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Centru și Râșcani           Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 23.03.2020

1 259 👁 Views.

logo c2

Avantajele și beneficiile sistemului centralizat de termoficare, prezentate consumatorilor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Sistemul termoenergetic gestionat de Termoelectrica S.A., principalul producător de energie electrică din țară, producător și furnizor de energie termică din mun. Chișinău,  trece printr-un amplu proces de modernizare, fiind axat pe creșterea calității serviciilor de termoficare, oferite celor peste 500 000 de consumatori finali, cât și asumarea responsabilității față de mediu și societate.

Cu suportul Băncii Mondiale, Termoelectrica S.A. a demarat partea a doua a campaniei de comunicare și informare a opiniei publice privind avantajele și beneficiile sistemului centralizat de termoficare, lansată în toamna anului 2019.

Această campanie este parte a Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET, realizat cu implicarea Guvernului Republicii Moldova și susținerea financiară a Băncii Mondiale, pentru îmbunătățirea eficienței operaționale a Termoelectrica S.A. și pentru îmbunătățirea calității și siguranței serviciilor de termoficare livrate populației din  mun.Chișinău.

Astfel, în următoarea perioadă, Termoelectrica S.A. urmează să furnizeze publicului larg un șir de informații clare și prețioase privind avantajele și beneficiile sistemului centralizat de termoficare, precum și de conștientizare în ceea ce privește eficiența energetică, prin diverse materiale media (infografice, spoturi video, participarea la emisiuni TV etc).

Termoelectrica S.A. traversează un amplu proces de modernizare, punând accentul pe prestarea serviciilor de termoficare calitative și de durată, iar acțiunile noastre au la bază satisfacția nevoilor consumatorilor, cât și asumarea responsabilității față de mediu și societate”, precizează directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

În mai puțin de patru ani de activitate, atât cu suportul Băncii Mondiale, cât și din investiții proprii, Termoelectrica S.A. a reușit să modernizeze peste 130 km de conducte termice, să instaleze circa 500 Puncte Termice Individuale de ultimă generație, să reutileze cele mai importante Stații de Pompare, dar și sursele de producere cu utilaje moderne și eficiente energetic.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru