16 апреля 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 23.09.2020

556 👁 Views.

Termoelectrica

Cele mai bune soluții de termoficare pentru Clubul sportiv „Dinamo”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Din această toamnă, clubul sportiv „Dinamo” va beneficia de servicii îmbunătățite de furnizare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă.
Lucrările de modernizare a sistemului ingineresc de termoficare prevăd montarea a două Puncte Termice Individuale (PTI) și construcția rețelelor termice noi – lucrări efectuate în întregime de Termoelectrica.
Noile echipamente vor asigura confortul termic și apă caldă pentru staff-ul clubului și sportivii care se antrenează în sala sportivă multifuncțională, precum și încălzirea și menținerea la o temperatură optimă a apei din bazin, imediat cum acesta va funcționa.
Datorită PTI-urilor, furnizarea energie termice va avea loc într-un mod automatizat, conform setărilor prestabilite, asigurând monitorizarea și controlul eficienței consumului.
Termoelectrica va asigura buna funcționare a utilajului instalat și calitatea serviciilor prestate, monitorizând funcționarea PTI-urilor de la distanță, non-stop, și deservindu-l operativ la necesitate.
“Tehnologiile moderne de termoficare aplicate de Termoelectrica se integrează perfect în soluțiile de eficiență energetică și pot fi aplicate pentru o gamă vastă de consumatori. Un exemplu în acest sens este și acest proiect social ce prevede îmbunătățirea infrastructurii de livrare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă a clubului sportiv „Dinamo”. Ne-am implicat maxim posibil în executarea cu succes a lucrărilor, astfel încât sportivii să beneficieze de condiții cât mai bune în timpul antrenamentelor”, a reiterat directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.
Echipa Termoelectrica a finalizat lucrările respective cu un an mai devreme decât prevede contractul de parteneriat.
Modernizarea infrastructurii de încălzire și apă caldă a Clubului sportiv „Dinamo” este efectuată concomitent cu lucrările de modernizare și renovare a bazinului, ceea ce va contribui la crearea condițiilor optime de practicare a sportului și îmbunătățirea performanței sportivilor ale Republicii Moldova.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru