24 сентября 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 03.10.2016

1 587 👁 Views.

img_3233

Experții Băncii Mondiale și-au început misiunea la Chișinău

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Un grup de experți ai Băncii Mondiale se vor afla la Chișinău, în perioada 3-7 octombrie curent, pentru verificarea implementării Proiectului de Îmbunătăţire a Eficienţei SACET, beneficiarul căruia este Termoelectrica S.A.

Astfel, încă din prima zi de misiune, experții băncii în comun cu reprezentanți ai Ministerului Economiei, Termoelectrica S.A. și Unității Consolidate de Implementare a Proiectelor în Energetică au desfășurat ședințe de lucru, care au finalizat cu vizite în teritoriu la Stația de Pompare nr 1și la Stațiile de Pompare nr. 8 si 12.
img_3341

img_3330

img_3324

img_3305

img_3254

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru