23 февраля 2020
Termoelectrica implementează soluții moderne de alimentare cu energie electrică la CET Sursa I           Facturile pentru încălzire în luna ianuarie sunt în medie cu 12 % mai mici în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent           Termoelectrica lansează numărul unic de contact al Serviciului Call-Center – 1300           Politicile din sectorul termoenergetic, discutate în cadrul Eu4Energy           Termoelectrica a inaugurat Centrul Comercial modern de deservire și relații cu consumatorii           Inaugurarea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii Termoelectrica S.A.           TERMOELECTRICA, 4 ANI DE PERFORMANȚĂ. Realizări 2015-2019           Investițiile în CET-uri sunt esențiale pentru securitatea energetică a statului           Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare           Modernizarea SACET-ului din Chișinău – cel mai de succes Proiect în toată Europa de est și Asia centrală          

Publicat: 28.01.2020

361 👁 Views.

IMG_0837

Inaugurarea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Stimați reprezentanți ai mass-media,

Termoelectrica S.A. vă invită la evenimentul de inaugurare a Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii al întreprinderii, care a fost modernizat și va funcționa conform principiului ghișeului unic, unde mai multe servicii vor putea fi prestate la un singur operator.

Mai multe informații privind funcționalitatea Centrului veți afla la evenimentul de lansare, care va avea loc miercuri, 29 ianuarie, ora 11.30, cu participarea Directorul General al Agenției Proprietății Publice, Mihail RUSU, Banca Mondiala, directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, administratori de bloc și consumatori.

Vă rugăm să confirmați participarea la nr. tel: 022 – 839 – 504 sau la adresa de e-mail: info@termoelectrica.md.
Vă așteptăm!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru