29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 11.09.2020

328 👁 Views.

conferinta

Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Stimaţi reprezentanţi ai mass-media, vă invităm luni, 14 septembrie, ora 11:00, la conferinţa de lansare a Tombolei  „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a.

În cadrul evenimentului urmează să fie prezentat noul regulament de participare la tombolă, actualizat în contextul situației generate de pandemie.

Conferința de presă va fi susținută de directorul general al întreprinderii Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Locația: str. Tudor Vladimirescu 6, scuarul Termoelectrica.

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment la nr. tel: 022 – 839 – 504 sau la adresa de e-mail: info@termoelectrica.md.

Vă așteptăm!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru