5 августа 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 13.10.2016

1 991 👁 Views.

director

La mulți ani, Chișinău! Video

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print


Dragi colegi,  prieteni, mult stimați locuitori ai Capitalei!

La 14 octombrie marcăm 580 de ani de la prima atestare documentară a celui mai important centru administrativ şi industrial al ţării – oraşul Chişinău. Cu această ocazie, administraţia Termoelectrica S.A. vă adresează sincere felicitări, să aveţi parte de sănătate, pace şi prosperare în casele şi familiile dumneavoastră.

Suntem siguri că această zi de sărbătoare este un motiv de bucurie şi un îndemn de a fi mai buni şi mai activi în viaţa comunităţii, deoarece doar cu aportul fiecăruia dintre noi, oraşul Chişinău poate deveni o capitală mai modernă şi europeană.

La mulţi ani, Chişinău!

La mulţi ani tuturor locuitorilor acestui frumos oraş!

 

Cu deosebit respect,

Directorul Termoelectrica S.A.,

Veaceslav ENI

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru