27 февраля 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 03.03.2017

2 063 👁 Views.

achizitii

Licitație. Proiectul “Îmbunătățirea Eficienței SACET”- pachet C 1.9 “„Reconstrucția rețelei termice de la CT-306/1 până la CT-306/4 din b-l Renașterii Naționale și de la CT-106 pînă la CT 109 (MR) din str. Gh. Asachi, mun. Chișinău”.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

CEREREA DE OFERTĂ

Republica Moldova

Îmbunătățirea eficienței sectorului de alimentare centralizată cu energie termică (SACET)

Nr. împrumut/credit/grant: 8451-MD

Titlul Contractului: 8451-C 1.9

Nr. de referință (conform Planului de achiziții): 8451 – C 1.9

  1. Republica Moldova a primit finanțare de la Banca Mondială pentru a acoperi costul Îmbunătățirea eficienței sectorului de alimentare centralizată cu energie termică (SACET) și intenționează să utilizeze o parte din sumă pentru plăți prevăzute în contractul nr. 8451-C 1.9 „Reconstrucția rețelei termice de la CT-306/1 pînă la CT-306/4 din b-l Renașterii Naționale și de la CT-106 pînă la CT 109 (MR) din str. Gh. Asachi, mun. Chișinău”.
  2. Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Energeticii (UCIPE), care acționează în numele Termoelectrica S.A., solicită acum oferte sigilate din partea ofertanților eligibili.
  3. Licitația va avea loc prin procedurile de licitație națională competitivă, specificate în Ghidul Băncii Mondiale pentru achiziția de bunuri, lucrări și servicii, altele decât cele de consultanță, în cadrul împrumuturilor BIRD și creditelor și granturilor IDA, de către împrumutații Băncii Mondiale, din ianuarie 2011, revizuit iulie 2014 (”Ghid de achiziții”) și este deschisă tuturor ofertanților eligibili conform Ghidului de achiziții.
  4. Ofertanții eligibili care sunt interesați pot obține alte informații de la UCIPE, la adresa de e-mail: mepiu@mepiu.md și pot examina documentele de licitație în timpul orelor de serviciu 08.30-17.30 la adresa indicată mai jos.
  5. Un set complet al documentelor de licitaţie în limba română poate fi achiziţionat de ofertanții eligibili interesaţi după depunerea unei cereri în scris la adresa de mai jos și după plata unei taxe nerambursabile de 1000 (una mie lei) MDL. Metoda de plată va fi prin transfer bancar la contul indicat mai jos. Documentul va fi trimis prin poșta terestră sau poate fi obținut la oficiul UCIPE la adresa de mai jos.

Pentru Lei Moldovenești:

Beneficiar: MF- TT Chisinau – bugetul de Stat, UCIPE

Codul Fiscal: 13747014

IBAN: MD10TRPIAA145150E00518AA

Banca beneficiară: Ministerul Finantelor – Trezoreria de Stat

Codul SWIFT: TREZMD2X

  1. Ofertele trebuie să fie transmise la adresa de mai jos, înainte de 11 aprilie 2017, ora 11:00 (ora locală în Moldova). Licitația electronică nu este permisă. Ofertele târzii vor fi respinse. Ofertele vor fi deschise public, în prezența reprezentanților desemnați ai ofertanților și a oricăror persoane care doresc să participe, la adresa de mai jos.
  2. Toate ofertele trebuie însoțite de o Declarație privind garanția de participare la licitaţie.
  3. Adresa menționată mai sus este:

Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Energeticii (UCIPE)

Proiectul Îmbunătățirea eficienței sectorului de alimentare centralizată cu energie termică (SACET)

În atenția: Dnei Aurelia Samson

Strada: Alecu Russo 1, bloc A1

Etaj 16, oficiul 163,

Chișinău, MD-2068

Republica Moldova

Tel/ Fax.: (+373 22) 49 67 90

E-mail: mepiu@mepiu.md

Pagina web: www.mepiu.md

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru