19 января 2019
VIDEO. Termoelectrica a înlăturat cu succes avaria din bd-ul Dacia           Ministerul Economiei și Infrastructurii apreciază proiectele implementate de Termoelectrica           Ministrul Economiei și Infrastructurii, în vizită de lucru la Termoelectrica S.A.           Veaceslav Eni, la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic: Vom prelua cele mai bune practici din domeniul eficienței energetice           VIDEO. Modernizăm SACET-ul. Cu fiecare an – mai performanți           Ziua Donatorului de sânge la Termoelectrica S.A.           VIDEO. Termoelectrica S.A. a oferit trei abonamente gratuite la încălzire. Cine sunt câștigătorii           Termoelectrica S.A. автоматизировала службу „Call-Center”: больше операции по одному номеру          

Publicat: 17.12.2018

525 👁 Views.

b3e5065f-0b78-48de-b30f-b0ebebfb4719

Ministerul Economiei și Infrastructurii apreciază proiectele implementate de Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Dezvoltarea sectorului energetic reprezintă una dintre prioritățile Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI), iar reformele și proiectele implementate de Termoelectrica S.A., de curând  și de către CET Nord, au un impact pozitiv asupra dezvoltării sectorului energetic și îmbunătățirii calității serviciilor livrate cetățenilor. Aprecierea a fost oferită de conducerea Ministerului Economiei și Infrastructurii la evenimentul de prezentare a rezultatelor activității Ministerului pentru anul 2018.

        În cadrul evenimentului, Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril  GABURICI, a specificat care au fost rezultatele înregistrate pe fiecare sector în parte: ”O spun cu mândrie că o mare parte din prioritățile Ministerului Economiei și Infrastructurii pentru anul 2018 au fost atinse. În primul rând economia națională continuă, al doilea an la rând, să aibă o dinamică pozitivă, având o creștere de 4% ”, a menționat Chiril GABURICI.

        Făcând referire la sectorul energetic, secretarul se stat Vitalie IURCU  a precizat faptul că în ultima perioadă sunt în derulare mai multe proiecte importante în acest domeniu, ce țin de promovarea eficienței energetice și energiei regenerabile. ”Avem în derulare două proiecte de o importanță majoră ce țin de modernizarea sistemului de termoficare este vorba despre Termoelectrica S.A. și CET-Nord. Sunt proiecte destul de importante”, a precizat Vitalie IURCU.

        Menționăm că începând cu anul 2015, prin intermediul Proiectului de Îmbunătăţire a eficienţei SACET, finanţat printr-un împrumut de Banca Mondială, a fost iniţiat un proces complex de modernizare a companiei, printre care: construcţia Staţiei de Pompare nr.1 și reabilitarea celor mai importante Staţii de Pompare (Nr.8, Nr.12, Nr.13), modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice prin reabilitarea unor importante tronsoane de reţelelor termice și instalarea Punctelor Termice Individuale, precum și reconectarea clădirilor publice la SACET.

     În cadrul evenimentului de astăzi, Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril  GABURICI, împreună cu echipa sa a menționat că, în acest an,  eforturile ministerului au fost orientate spre dezvoltarea mediului de afaceri atractiv, menționând aici importanța evenimentului ”Moldova Business Week” și dezvoltării instrumentelor infrastructurii antreprenoriale, stimulării investițiilor, menționând aici ca proiecte de succes  ”Arena Chișinău” și ”Drumuri bune pentru Moldova”.

sursa foto: privesc.eu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru