24 сентября 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 21.07.2020

617 👁 Views.

109824201_828211190919787_4809293087113174971_o

Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Directorul General al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, și Vitalie Țurcanu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al Moldovagaz S.A., au participat, marți, 21 iulie,  la o ședință de lucru comună.

Principalele subiecte de pe agenda discuțiilor au vizat dezvoltarea relațiilor de colaborare din domeniul energetic și crearea unui grup de lucru comun, responsabil de identificarea unui plan de acțiuni privind achitarea datoriilor istorice față de Moldovagaz S.A..

În cadrul discuțiilor, Vitalie Țurcanu a menționat importanța cooperării dintre cele două întreprinderi pentru aprovizionarea fiabilă a consumatorilor cu servicii energetice de înaltă calitate, dar și identificarea unor noi căi de colaborare privind rambursarea datoriilor istorice.

La rândul său, Veaceslav Eni a menționat faptul că în acești 5 ani de activitate, Termoelectrica a devenit un partener de încredere atât pentru consumatorii săi, cât și pentru Moldovagaz, față de care își execută onorabil obligațiunile de achitare a consumului de gaze naturale la zi, fără a acumula datorii noi, achitând tototdată în avans pentru consumul ulterior, dar și, treptat, datoria istorică.

Respectarea angajamentelor față de Moldovagaz și față de cei 500.000 de consumatori ai noștri, care se bazează acum pe noi, fiindcă ne-am asumat să furnizăm energie termică pentru încălzire și apă caldă într-un mod responsabil, sunt importante în egală măsură pentru noi”, a conchis Veaceslav Eni.

La 1 ianuarie 2016, datoria istorică către Moldovagaz pentru consumul de gaze naturale constituia de cca. 2,88 miliarde lei. Datorită managementului eficient, Termoelectrica S.A. a reușit să stopeze acumularea datoriilor noi față de Moldovagaz și să diminueze datoria moștenită cu cca 600 milioane lei.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru