30 сентября 2020
Cele mai bune soluții de termoficare pentru Clubul sportiv „Dinamo”           Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc          

Publicat: 19.10.2016

1 660 👁 Views.

termoelectrica-logo-mare3

Nu aveţi căldură în apartament? Termoelectrica vine cu precizări

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

 

Termoelectrica S.A. a anunţat încă de la sfârşitul lunii septembrie curent că este pregătită pentru începerea noului sezon de încălzire şi livrarea agentului termic, sub formă de căldură.  Ulterior, pe 12 octombrie, a fost dat startul sezonului de încălzire în tot mun. Chişinău. Până acum, nu toţi clienţii noştri se bucură de calorifere calde şi asta din cauza activităţii ineficiente a administratorilor blocurilor locative/ preşedinţi de asociaţie, care administrează sistemul de alimentare cu căldură din interiorul blocului.

În conformitate cu prevederile legale, reprezentantul autorizat al consumatorilor este administratorul fondului locativ, care este în drept să solicite furnizarea energiei termice şi repartizează lunar cantitatea de energie termică consumată între locatari.

Precizăm că Termoelectrica S.A. nu poate începe livrarea agentului termic fără ca administratorul blocului să solicite acest lucru. Imediat după ce acesta se va adresa la sediul teritorial al întreprinderii, va prezenta pașaportul tehnic ce confirma efectuarea lucrărilor de pregătire a sistemului interior, iar în maxim 3 ore de la solicitare, agentul termic va fi livrat.

În cazul în care blocul locativ are datorii, administratorul trebuie să se prezinte la Serviciul Comercial al întreprinderii pentru a întocmi, de comun acord, un grafic de reeşalonare a plății datoriilor. „În acest an, venim în întâmpinarea tuturor clienţilor noștri. Astfel, toate blocurile pot beneficia de căldură, chiar şi cele cu datorii istorice”, a adăugat directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Totodată, pentru a înlătura orice confuzie, vă readucem la cunoştinţă că aceeaşi procedură, de solicitare a conectării la căldură, este urmată şi în cazul obiectelor cu menire socială şi a instituţiilor publice: instituţii preşcolare, şcoli, licee, instituţii medicale, instituţii universitare şi cămine. Respectiv, în cazul în care astfel de edificii nu sunt conectate la energia termică, SEMNALAŢI administraţia şi CEREŢI  conectarea la căldură!

Pentru mai multe informații, vă stă la dispoziţie Serviciul Comercial sau Call Center la numerele de telefon: (+373) 022 436 414 / (+373) 022 436 324

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru