28 сентября 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Centru și Râșcani           Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 01.08.2018

1 693 👁 Views.

JPG001

Sinteza lucrărilor din 01 august

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începem luna august cu o agendă bine stabilită, plină de activități focusate pe îmbunătățirea infrastructurii de livrare a energiei termice, astfel încât consumatorii noștri să beneficieze de servicii mult mai calitative și eficiente energetic, în regim non stop. Așadar, echipele noastre de specialiști activează și astăzi în toate regiunile capitalei, cum ar fi: În sectorul Centru:

 • Șos. Hâncești, 82: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de rețea termică pe o lungime de 6 metri, cu Diametrul Nominal 500 mm, în legătură cu depistarea unei zone avariate. Lucrările vor fi finalizate până la ora 19:00.
 • Nicolae Testemițeanu: Lucrăm intens la modernizarea a 340 metri de conductă termică cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.

Sectorul Buiucani:

 • Am demarat lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm, din str. Alba-Iulia, 23. Lucrările prevăd înlocuirea a circa 400 metri de conductă termică veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic. Lucrările vor dura până pe 24 august.
 • Țărânii, 107/2. Finalizăm lucrările de reabilitare a unui tronson de rețea termică, cu Diametrul Nominal 57 mm, pe o lungime de 75 metri.

  În sectorul Botanica:

 • Sarmizegetusa, 53: Continuăm lucrările de montare a circa 40 de metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 80 mm, pentru conectarea la serviciul centralizat de termoficare a unui nou bloc locativ. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni.
 • Bd-ul Dacia, 11/3: Suntem implicați activ în lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Lucrările vor dura până la sfârșitul lunii august.
 • Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Din cauza complexității lucrărilor, se va lucra până la 10 august .
 • Cuza Voda, 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Dacia, 50: Efectuăm lucrări de schimbare a tronsonului de conductă defectată, pe o lungime de 6 metri, Diametrul Nominal de 76 mm. Lucrarea este planificată până la ora 16:00.

În sectorul Râșcani:

 • Grătiești: Efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde am modernizat circa 560 de metri de conducte termice, cu diametrul nominal de 250 mm, respectiv.

În sectorul Ciocana:

 • Suntem antrenați în lucrări de mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale și Cămine Termice.


Contați pe energia noastră!      

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru