7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 01.10.2018

2 365 👁 Views.

210931

Sinteza lucrărilor din 01 octombrie

image_pdfimage_print

Zile numărate au mai rămas până la începerea perioadei de încălzire, așa că muncim în regim alert, astfel încât să finalizăm ultimele detalii privind pregătirea sistemului de termoficare. Ne focusăm în continuare pe lucrările de reabilitare a unor porțiuni importante de rețele termice și efectuăm lucrări de mentenanță a echipamentelor termoenergetice. Detalii aflați în Sinteza lucrărilor:

În sectorul Râșcani:

Str. Kiev, 6/3: Reabilităm un tronson de rețele termice cu DN 100 mm. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 09:00- 13:00.

Str. Doina, 148/4: Efectuăm lucrări de descoperire și reabilitare a unui tronson de rețea termică cu DN 100 mm. Această lucrare va fi finalizată până mâine, la ora 17:00.

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm ultimele lucrări de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Din cauza complexității lucrărilor, am fost nevoiți să prelungim termenul de executare până în a doua jumătate a acestei săptămâni.

Str. Andrei Lupan: Continuăm lucrările de modernizare a 815 de metri de conductă termică cu DN 400 mm.

În sectorul Botanica:

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a echipamentelor secundare din cadrul Stației de Pompare Nr.5.

Str. Grădina Botanică: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu o lungime de peste 730 metri cu DN 500 mm.

Bd-ul Dacia:  Modernizăm 270 de metri de conductă termică cu DN 200 mm.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia și Onisifor Ghibu: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice, cu o lungime totală de peste 850 de metri și  DN 500 mm.

În sectorul Ciocana:     

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 9-11: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Efectuăm ultimele lucrări de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Totodată au loc lucrări de modernizare a unui cămin termic din zonă.

În sectorul Centru: 

Str. Drumul Viilor, 29:  Efectuăm reabilitarea unor rețele de apă caldă, cu DN 76 mm. Această lucrare va fi finalizată până marți, 02 octombrie, ora 16:00.

Eminescu, 51 și str. 31 August 1989, 58: Efectuăm lucrări de spălare hidropneumatică și pregătire a sistemului ingineresc pentru sezonul rece. Această activitate se desfășoară în contextul campaniei ”Achiți iarna, fii răsplătit vara”.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru