28 сентября 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Centru și Râșcani           Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 02.08.2018

1 666 👁 Views.

IMG2

Sinteza lucrărilor din 02 august

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Pe lângă tradiționalele lucrări de deservire a utilajelor tehnice și reglare a parametrilor de funcționare privind oferirea serviciilor la cel mai înalt nivel, astăzi, echipele mobile Termoelectrica S.A. sunt implicate activ într-o serie de activități ce țin de modernizarea infrastructurii Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică. Principalele activități de astăzi cuprind reabilitarea a șase tronsoane de rețele termice și modernizarea Stației de Pompare Nr.5 din sect. Botanica. Mai multe detalii vedeți în sinteza lucrărilor de astăzi:

În sectorul Râșcani:
– Mihai Viteazul, 10/2: Demarăm lucrările de reparație capitală a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 700 mm, pe o lungime de 410 metri.

În Sectorul Buiucani:
– Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm, din str. Alba-Iulia, 23. Lucrările prevăd înlocuirea a circa 400 metri de conducte termice veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic. Lucrările vor dura până pe 24 august.

În sectorul Centru:
– Str. Lomonosov: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice, cu Diametrul Nominal de 400 mm, pe o lungime de 8 metri. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 08:30-19:00.
– Str. Nicolae Testemițeanu: Lucrăm intens la modernizarea a 340 metri de conductă termică cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.
– Șos. Hâncești, 82: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde pe parcursul zilei de ieri am reabilitat un tronson de rețea termică pe o lungime de 6 metri, cu Diametrul Nominal 500 mm.

În sectorul Botanica:
– Str. Sarmizegetusa, 16: Efectuăm lucrări de lichidare a unei scurgeri de agent termic de pe tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm, în legătură cu producerea unei avarii. Lucrarea este planificată până la ora 20:00.
– Str. Sarmizegetusa, 53: Continuăm lucrările de montare a circa 40 de metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 80 mm, pentru conectarea la serviciul centralizat de termoficare a unui nou bloc locativ. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni.
– Bd-ul Dacia, 11/3: Și pe parcursul zilei de astăzi continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5, prin instalarea echipamentelor de ultimă generație. Lucrările vor dura până la sfârșitul lunii august.
– Str. Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Din cauza complexității lucrărilor, se va lucra până la 10 august .
– Cuza Voda, 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.

În sectorul Ciocana:
– Suntem antrenați în lucrări de mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale și Cămine Termice.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru