IMG2

Sinteza lucrărilor din 02 august


Pe lângă tradiționalele lucrări de deservire a utilajelor tehnice și reglare a parametrilor de funcționare privind oferirea serviciilor la cel mai înalt nivel, astăzi, echipele mobile Termoelectrica S.A. sunt implicate activ într-o serie de activități ce țin de modernizarea infrastructurii Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică. Principalele activități de astăzi cuprind reabilitarea a șase tronsoane de rețele termice și modernizarea Stației de Pompare Nr.5 din sect. Botanica. Mai multe detalii vedeți în sinteza lucrărilor de astăzi:

În sectorul Râșcani:
– Mihai Viteazul, 10/2: Demarăm lucrările de reparație capitală a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 700 mm, pe o lungime de 410 metri.

În Sectorul Buiucani:
– Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm, din str. Alba-Iulia, 23. Lucrările prevăd înlocuirea a circa 400 metri de conducte termice veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic. Lucrările vor dura până pe 24 august.

În sectorul Centru:
– Str. Lomonosov: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice, cu Diametrul Nominal de 400 mm, pe o lungime de 8 metri. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 08:30-19:00.
– Str. Nicolae Testemițeanu: Lucrăm intens la modernizarea a 340 metri de conductă termică cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.
– Șos. Hâncești, 82: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde pe parcursul zilei de ieri am reabilitat un tronson de rețea termică pe o lungime de 6 metri, cu Diametrul Nominal 500 mm.

În sectorul Botanica:
– Str. Sarmizegetusa, 16: Efectuăm lucrări de lichidare a unei scurgeri de agent termic de pe tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm, în legătură cu producerea unei avarii. Lucrarea este planificată până la ora 20:00.
– Str. Sarmizegetusa, 53: Continuăm lucrările de montare a circa 40 de metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 80 mm, pentru conectarea la serviciul centralizat de termoficare a unui nou bloc locativ. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni.
– Bd-ul Dacia, 11/3: Și pe parcursul zilei de astăzi continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5, prin instalarea echipamentelor de ultimă generație. Lucrările vor dura până la sfârșitul lunii august.
– Str. Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Din cauza complexității lucrărilor, se va lucra până la 10 august .
– Cuza Voda, 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.

În sectorul Ciocana:
– Suntem antrenați în lucrări de mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale și Cămine Termice.

Contați pe energia noastră!