21 октября 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 03.08.2018

1 623 👁 Views.

IMG6

Sinteza lucrărilor din 03 august

image_pdfimage_print

O săptămână productivă, plină de realizări, nu poate să se încheie altfel decât cu multă muncă. Pe parcursul zilei de vineri, 03 august, echipele Termoelectrica sunt antrenate în activități de țin de inspectarea rețelelor termice, deservirea utilajului în lucru, reglarea parametrilor de funcționare și efectuarea lucrărilor de mentenanță. În paralel, efectuăm lucrări de modernizare a mai multor tronsoane de rețele termice.

În sectorul Centru:

 • Gheorghe Asachi, 53: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice, cu Diametrul Nominal de 76 mm, pe o lungime de 6 metri. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 08:00-16:00.
 • Nicolae Testemițeanu: Lucrăm intens la modernizarea a 340 metri de conductă termică cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.
 • Hâncești, 82 și Lomonosov, 47: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde am înlocuit două porțiuni de conducte termice.

În sectorul Râșcani:

 • Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de reparație capitală a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 700 mm, pe o lungime de 410 metri.
 • Socoleni, 15: Efectuăm lucrări de modernizare a utilajului din cadrul Punctului Termic Central.
 • Tudor Vladimirescu, 1 și str. Grătiești: Amenajăm săpătura unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.
 • T. Vladimirescu intersecție cu str. Andrei Doga: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei prin nivelarea pământului, montarea gazonului și construcția trotuarului, după ce în această zonă am efectuat lucrări de modernizare a unui tronson de rețea termică.

În sectorul Buiucani:

 • Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm. Lucrările prevăd înlocuirea a circa 400 metri de conducte termice veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic. Lucrările vor dura până pe 24 august.

 În sectorul Botanica:

 • Sarmizegetusa, 53: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde am montat circa 40 de metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 80 mm, pentru conectarea la serviciul centralizat de termoficare a unui nou bloc locativ. Tronsonul de rețea termică recent construit urmează a fi conectat la traseul de rețea termică primară pn[ la 11 august.
 • Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5, prin instalarea echipamentelor de ultimă generație. Lucrările vor dura până la sfârșitul lunii august.
 • Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Din cauza complexității lucrărilor, se va lucra până la 10 august .
 • Cuza Voda, 39/3: Modernizăm un tronson de conducte termice cu o lungime de 400 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Cuza Voda, 15/2: Demontăm traseul termic secundar și conducta de apă caldă menajeră care au fost scoase din uz, în urma instalării unui Punct Termic Individual în subsolul blocului.

În sectorul Ciocana:

 • Petru Zadnipru, 16/2 și Alecu Russo, 55/1: Efectuăm lucrări de amenajare a săpăturilor, unde am efectuat lucrări de reabilitare a două tronsoane de conducte termice.
 • Suntem antrenați în lucrări de mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale și Cămine Termice.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

5p9.ru