7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 03.09.2018

2 686 👁 Views.

030902

Sinteza lucrărilor din 03 septembrie

image_pdfimage_print

Începem luna septembrie în forță, muncind în mod alert la reabilitarea unor porțiuni importante de rețele termice din străzile Vadul lui Vodă, Mihai Viteazul, Melestiu și Alba-Iulia. În paralel, continuăm lucrările de mentenanță a instalațiilor termo-tehnice și modernizarea contoarelor de energie termică. Mai multe detalii despre activitățile de azi găsiți în sinteza de mai jos:

În sectorul Ciocana:

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu Diametrul Nominal (DN) 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Pe parcursul zilei de astăzi continuă demontarea rețelelor vechi și avariate, care vor fi înlocuite cu altele noi, eficiente energetic. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de reabilitare a celei de a doua porțiune de traseu termic, unde modernizăm  600 metri de conducte termice, cu DN 250 mm. Până acum s-au montat peste 50% din conductele termice. Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Pe parcursul zilei de astăzi, specialiștii noștri continuă lucrările de montare a noilor echipamente electrice și pompele din cadrul Stației de Pompare Nr.5.

Bd-ul Cuza-Vodă,17/1: Efectuăm lucrări de reparație a unui tronson avariat de rețea de apă caldă, cu DN 50mm. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 10:00-13:00.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste modernizări permit conectarea unui nou grup de consumatori la sistemul centralizat de termoficare.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zile de astăzi continuă montarea noilor conducte. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 15 septembrie.

B-dul Moscovei, 5: Efectuăm lucrări de reparație a unui tronson avariat de rețea de apă caldă, cu DN 100 mm. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 10:00-12:00.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice de 400 de metri, cu DN 500 mm. În paralel, vom efectua lucrări de reabilitare a încă unei porțiuni de circa180 metri de conducte termice cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată pe 10 septembrie.

În sectorul Centru:

Str. Valea Dicescu:  Demarăm lucrările de reabilitare a unui tronson de rețea termică defectat din str. Valea Dicescu, pe o lungime de 10 metri, cu DN 150 mm. Această lucrare va fi finalizată miercuri, 0ra 17:00.

Str. Academiei, 17: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de rețea termică cu DN 80 mm, pe o lungime de circa la 10 metri.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru