7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 04.07.2018

1 610 👁 Views.

IMG_8703 (2)

Sinteza lucrărilor din 04.07.2018

image_pdfimage_print

Activitățile de modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice în mun. Chișinău continuă.

În Sect. Râșcani:

  • Modernizăm circa 160 m de conductă termică din str. T. Vladimirescu, cu diametrul de 800 mm. Lucrările au loc în perimetrul străzilor A. Doga și Florării și vor dura până pe 20 iulie.
  • Reabilităm rețeaua termică cu diametrul nominal de 250 mm din str. Grătiești. Lucrările de pe această adresă prevăd înlocuirea a circa a circa 560 m de conductă termică veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic și vor dura până la sfârșitul lunii.
  • Depunem tot efortul pentru a înlătura cât mai curând posibil o defecțiune depistată pe rețeaua magistrală din str. A. Doga, 43/3, astfel încât consumatorii să nu fie afectați.

În Sect. Centru:

  • Continuăm lucrările din str. Malai, care urmează a fi finalizate până sâmbătă, 7 iulie.
  • Finalizăm lucrările de modernizare a rețelelor termice din strada Gh. Cașu, 32 și N. Testemițeanu, 6.

În Sect. Buiucani:

  • Reabilităm peste 450 de metri de rețea termică din str. N. Costin, cu diametrul nominal de 500 mm.
  • Înlăturăm o scurgere depistată pe un tronson de rețea termică primară din bd-ul Ștefan cel Mare și Sfânt, 119, 123, 133.

În Sect. Ciocana:

  • Echipele din acest sector sunt antrenate în lucrările de reabilitare a două tronsoane de rețea termică defectate din str. A. Russo, 57 și M. Sadoveanu, 20 și montarea compensatoarelor axiale pe rețeaua termică  din str. P. Zadnipru, 7/4 – lucrări planificate până astăzi, la ora 18:00.

 

 

5p9.ru