7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 05.09.2018

1 965 👁 Views.

040906

Sinteza lucrărilor din 05 septembrie

image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de miercuri, 05 septembrie, echipele Termoelectrica S.A. continuă programul de pregătire  a sistemului de termoficare pentru perioada rece a anului, ce cuprinde modernizarea mai multor porțiuni de rețele termice și reabilitarea echipamentelor din cadrul Punctelor Termice Centrale, Căminelor Termice și Stațiilor de Pompare. În paralel, continuăm lucrările de instalare a contoarelor de energie termică în mai multe blocuri  din capitală.

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de modernizare a  600 metri de conducte termice, cu Diametrul Nominal (DN) 250 mm. Până acum s-au montat peste 95% din conductele termice. Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Pe parcursul zilei de astăzi, specialiștii noștri continuă lucrările de montare a noilor echipamente electrice și pompele din cadrul Stației de Pompare Nr.5.

Bd-ul Dacia, 5 : Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de conductă de apă caldă cu DN 150 mm, pe o lungime de circa la 15 metri. Lucrările vor fi finalizate până la ora 17:00.

Str. Sarmizegetusa, 53: Conectarea unui consumator la noul tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 80 mm, pe o lungime de 50 metri. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 08:30-17:00.

Str. Independenței, 2/4: Efectuăm lucrări de reabilitare a echipamentelor din cadrul Punctului Termic Central. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 13:30-16:30.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste modernizări permit asigurarea fiabilității serviciilor de termoficare, cât și conectarea unui grup de consumatori noi la sistemul centralizat de termoficare.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zile de astăzi continuă montarea noilor conducte. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 15 septembrie.

Str. Albișoara:  Efectuăm lucrări de modernizare a unor conducte termice cu Diametrul Nominal 800 mm, din suportul fix din str. Albișoara, intersecție cu str. Petru Rareș, pe o lungime de șase metri. Această lucrare va fi finalizată până la ora 18:00.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice, cu lungime totală de 580 de metri, cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată pe 10 septembrie.

În sectorul Ciocana:

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Pe parcursul zilei de astăzi continuă demontarea rețelelor vechi și avariate, care vor fi înlocuite cu altele noi, eficiente energetic. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Centru:

Str. Academiei, 17: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de conductă termică cu DN 80 mm, pe o lungime de circa la 10 metri. Lucrările vor fi finalizate până la ora 17:00.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru