7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 07.09.2018

1 794 👁 Views.

290813

Sinteza lucrărilor din 07 septembrie

image_pdfimage_print

Încheiem această săptămână în același regim de lucru. Specialiștii noștri sunt implicați în multiple activități ce țin de inspectarea rețelelor termice și de apă caldă, deservirea utilajului termo-energetic, precum și reglarea parametrilor. În paralel, continuăm lucrările de modernizare a mai multor tronsoane de rețele termice. Mai multe detalii aflați în Sinteza lucrărilor:

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zile de astăzi continuă montarea noilor conducte. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 15 septembrie.

Str. Doina 150/2: Schimbăm un tronson de conducte de apă caldă de 10 metri,  cu DN 50 mm. Lucările sunt planificate în intervalul orelor 08:30-17:00.

Bd-ul Moscova 20/4:  Reabilităm un tronson defectat de conducte de apă caldă cu DN 57. Lucrările vor fi finalizate în prima parte a zilei, până a ora 11:00.

În sectorul Ciocana:

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Pe parcursul zilei de astăzi continuă demontarea rețelelor vechi și avariate, care vor fi înlocuite cu altele noi, eficiente energetic. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 17/1, 24, 28: Efectuăm lucrări de reabilitare a mai multor porțiuni de rețele termice cu DN  50 și 70 mm. Aceste lucrări vor fi efectuate până la ora 17:00.

Str. Ginta Latină, 5/1: Efectuăm lucrări de reabilitarea unui tronson de conducte de apă caldă cu DN 120 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de modernizare a  600 metri de conducte termice, cu DN 250 mm. Până acum s-au montat peste 95% din conductele termice. Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și pompele din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată pe la mijlocul lunii septembrie.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice, cu lungime totală de 580 de metri, cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată pe 10 septembrie.

Str. Tofan, 2: Schimbăm 10 metri de conducte termice cu DN 70 mm, în urma  efectuării testelor la presiune. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru