27 сентября 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 08.08.2018

1 366 👁 Views.

5

Sinteza lucrărilor din 08.08.2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Modernizăm rețele termice, reabilităm stații de pompare, instalăm contoare de ultimă generație, Puncte Termice Individuale, identificăm soluții provizorii de conectare a consumatorilor, pentru a nu admite deconectarea acestora de la servicii pe perioada lucrărilor… și toate într-o singură zi. Mai multe informații despre ce fac colegii noștri din teritoriu vedeți în sinteza lucrărilor de astăzi:

În sectorul Botanica:
– bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările la Stația de Pompare Nr.5, unde avem drept scop instalarea echipamentelor de ultimă generație. Lucrările vor dura până la sfârșitul lunii august.
– str. Melestiu: Modernizăm o rețea termică cu Diametrul Nominal 200 mm. Lucrările vor dura până la 10 august.
– str. Cuza Voda, 39/3: Modernizăm un tronson de conducte termice cu o lungime de 400 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul zilei de vineri, 10 august.
– bd-ul Dacia, 47: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 200 mm, lungimea 4 m. Lucrarea va fi finalizată până la sfârșitul zilei.
– str. Pandurilor 52: Efectuăm lucrări de racordare a rețelei noi montate cu Diametrul Nominal de 200 mm. Lucrările vor dura până la finele zilei.

În sectorul Buiucani:
– str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm. Lucrările prevăd înlocuirea a circa 400 metri de conducte termice veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic. Lucrările vor dura până pe 24 august.
– str. Ion Creangă 6/3: Efectuăm lucrări reabilitare a unei conducte termice secundare. Lucrările de amenajare a spațiului a fost prelungite până la ora 17:00.
– str. Sucevița: Se efectuează lucrări de depistare și eliminare a scurgerii, lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul zilei.
– str. Ion Pelivan 28: Se efectuează lucrări de amenajare a spațiului în urma înlocuirii unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 89 mm, pe o lungime de 25 metri. Lucrările vor dura până la sfârșitul zilei.

În sectorul Centru:
– Bd-ul Constantin Negruzzi, 1: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde ieri am reabilitat un tronson de conducte termice, cu Diametrul Nominal de 89 mm, pe o lungime de 15 metri. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 08:30-17:00.
– Str. Nicolae Testemițeanu: Lucrăm intens la modernizarea a 340 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.
– Bd-ul Constantin Negruzzi, 5: Efectuăm lucrări verificare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 75 mm, unde urmează să reabilităm o porțiune de conductă.

În sectorul Râșcani:
– Str. Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de majorare a Diametrului Nominal al rețelei termice de la 400 mm la 700 mm, modernizări ce au drept scop majorarea cantității de energie termică produsă în cogenerare la Sursa 1 și livrarea acesteia în sect. Buiucani (circuitul CT Vest).
– str. Matei Basarab 7/5: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal de 76 mm pe o lungime de 38 metri.
– str. Eugen Doga: Am demarat lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică din str. Eugen Doga, intersecție cu str. Alexandru cel Bun, cu Diametrul Nominal 200 mm, pe o porțiune de 22 de metri. Lucrările vor fi finalizate vineri, 10 august (ora 18:00).
– str. Tudor Vladimirescu și str. Grătiești: Continuăm amenajarea zonele unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.

În sectorul Ciocana:
– Efectuăm lucrări de sudare a două elemente de secționare a agentului termic care urmează să fie instalate pe tronsoanele aeriene de rețea termică din str. Varnița (la Stația de Pompare Nr.21) și str. Voluntarilor, 15/2.
– Str. Petru Zadnipru, 16/2 și Alecu Russo, 55/1, 18: Efectuăm lucrări de amenajare a săpăturilor, unde am efectuat lucrări de reabilitare a două tronsoane de conducte termice.
– Suntem antrenați în lucrări de mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale și Cămine Termice.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru