27 сентября 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 10.08.2018

1 328 👁 Views.

IMG130

Sinteza lucrărilor din 10 august

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Echipa de intervenție în teritoriu astăzi a lucrat pe mai multe adrese, avâd un singur scop – modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice în mun. Chișinău. Mai multe detalii vedeți în sinteza lucrărilor de astăzi:

În sectorul Râșcani:

 • Eugen Doga: Lucrarea de modernizare a conductei termice cu lungimea de 22 de metri din strada Pietonală a fost executată cu succes, într-un regim alert, cu 24 de ore înainte de termen. Așadar, astăzi lucrăm în forță la amenajarea pavajului, astfel încât să asigurăm accesul integral în strada pietonală în cel mai scurt timp;
 • Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de modernizarea a tronsonului termic cu lungimea de 410 metri și un diametru nominal de 700mm.

 

În sectorul Ciocana:

 • Efectuăm lucrări de sudare a două elemente de secționare a agentului termic care urmează să fie instalate pe tronsoanele aeriene de rețea termică din str. Varnița (la Stația de Pompare Nr.21) și str. Voluntarilor, 15/2.
 • Petru Zadnipru, 16/2 și Alecu Russo, 55/1, 18: Efectuăm lucrări de amenajare a săpăturilor, unde am efectuat lucrări de reabilitare a două tronsoane de conducte termice.
 • Suntem antrenați în lucrări de mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale și Cămine Termice.
 • Maria Dragan 10/1: Efectuăm lucrări de reabilitare a conductei termice cu Diametrul Nominal 57 mm cu o lungime de 10 m. Lucrările vor fi finalizate până la amiază.
 • Mircea cel Bătrân 32, localizarea scurgerii pe conducta termică. Lucrările vor fi finalizate până la amiază.

 

În sectorul Botanica:

 • bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5
 • Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm.
 • Cuza Voda, 39/3: Modernizăm un tronson de conducte termice cu o lungime de 400 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm.
 • Sarmizegetusa: efectuăm lucrări de lichidare a scurgerii pe o conductă termică.

În sectorul Buiucani:

 • Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică de 400 de metri cu Diametrul Nominal 500 mm.
 • Sucevița: Se efectuează lucrări lichidare a scurgerii, lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul zilei.
 • Ion Creangă 59/1: efectuăm lucrări de lichidare a scurgerii depistate în urma testării la presiune a conductelor termice.

În sectorul Centru:

 • Nicolae Testemițanu: Continuăm lucrările de modernizare a 340 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.
 • Bd-ul Constantin Negruzzi, 5: Efectuăm lucrări verificare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 75 mm, pentru a ne asigura de fiabilitatea acestuia.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru