29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 10.09.2018

1 772 👁 Views.

10092018

Sinteza lucrărilor din 10 septembrie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începem săptămâna cu noi forțe! Pe parcursul zilei de astăzi Termoelectrica S.A. continuă lucrările de modernizare a mai multor tronsoane de rețele termice și efectuarea tradiționalelor lucrări de mentenanță la Stațiile de Pompare, Punctele Termice Centrale și Căminele Termice. Mai multe detalii aflați în Sinteza lucrărilor:

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Astăzi finalizăm lucrările de modernizare a  600 metri de conducte termice, cu  Diametrul Nominal (DN) 250 mm. În următoarele zile continuăm lucrările de amenajare și asfaltare a zonei.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și pompele din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată pe la mijlocul lunii septembrie.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice, cu lungime totală de 580 de metri, cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul acestei săptămâni.

Str. Muzicescu, 2: Reabilităm un tronson de conducte termice cu DN 80 mm. Această lucrare va fi finalizată mâine, până la ora 17:00.

Str. Dosoftei, 97/1, 97/2: : Reabilităm un tronson de conducte termice cu DN 70 mm. Această lucrare va fi finalizată  mâine, până la ora 17:00.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zile de astăzi continuă montarea noilor conducte. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 20 septembrie.

Str. Socoleni, 13: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă de, cu DN 133 mm. Lucrările sunt planificate în intervalul orelor 08:00-17:00.

Str-la Studenților, 7/1, 7/2: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice cu DN 80 mm, pe o lungime de patru metri. Această lucrare va fi finalizată marți, 11 septembrie.

În sectorul Ciocana:

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Pe parcursul zilei de astăzi continuă demontarea rețelelor vechi și avariate, care vor fi înlocuite cu altele noi, eficiente energetic. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Alecu Russo, 61, 63/1: Efectuăm lucrări de descoperire a traseului termic, unde urmează să înlocuim o porțiune de circa 30 metri, cu DN 150 mm.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru