29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 11.09.2018

1 831 👁 Views.

11092018

Sinteza lucrărilor din 11 septembrie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Și astăzi suntem focusați pe lucrările de pregătire a sistemului centralizat de termoficare pentru sezonul rece a anului. În paralel, am demarat o nouă lucrare de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu Diametrul Nominal 300 și 400 mm din sect. Ciocana.  Mai multe detalii aflați în Sinteza lucrărilor:

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zilei de astăzi continuă montarea noilor conducte. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 20 septembrie.

Str. Socoleni, 13: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă, cu DN 180 mm. Lucrările vor fi finalizate până mâine la ora 17:00.

Str. Gheorghe Madan, 46/1: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă, cu DN 70 mm. Lucrările vor fi finalizate până mâine la ora 17:00.

Str-la Studenților, 7/1, 7/2: Reabilităm un tronson de conducte termice cu DN 80 mm, pe o lungime de patru metri. Această lucrare va fi finalizată până mâine la ora 17:00.

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Efectuăm lucrări de  amenajare a zonei unde am modernizat  600 metri de conducte termice, cu  DN 250 mm.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și pompele din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată în a doua jumătate a lunii septembrie.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice, cu lungime totală de 580 de metri, cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul acestei săptămâni.

Str. Muzicescu, 2: Reabilităm un tronson de conducte termice cu DN 80 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

Str. Dosoftei, 97/1, 97/2: : Reabilităm un tronson de conducte termice cu DN 70 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

În sectorul Ciocana:

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Pe parcursul zilei de astăzi continuă demontarea rețelelor vechi și avariate, care vor fi înlocuite cu altele noi, eficiente energetic. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Alecu Russo, 61, 63/1: efectuăm lucrări de descoperire a traseului termic, unde urmează să înlocuim o porțiune de circa 30 metri, cu DN 150 mm.

Bd-ul Mircea cel Bătrân: Am demarat lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Această lucrare este planificată până la începutul lunii octombrie.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru