28 сентября 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Centru și Râșcani           Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 13.08.2018

1 585 👁 Views.

IMG12

Sinteza lucrărilor din 13 august

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începem săptămâna cu spor și multă energie, focusându-ne lucrări importante de modernizare și pregătidu-ne pentru perioada rece a anului, care, cu pași mici, se apropie. Așadar, care sunt principalele lucrări planificate pentru ziua de astăzi, aflați în sinteza de mai jos:

În sectorul Râșcani:
Str. Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de rețea termică cu lungimea de 410 metri și Diametrul Nominal de 700 mm. Pe parcursul zilei de astăzi finalizăm descoperirea traseului și începem demontarea rețelelor vechi, astfel încât, în zilele următoare să montăm noile conducte termice.
Str. Gheorghe Madan, 48/2: Schimbăm sectorul defectat de conducte termice pe o lungime de 6 metri, cu Diametrul Nominal 100 mm.
Str. Socoleni, 10: Descoperirea unui tronson de rețea termică pentru a înlătura o avarie.
Bd-ul Moscovei, T. Vladimirescu: Efectuăm lucrări de amenajare a zonelor unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.

În sectorul Ciocana:
Suntem antrenați în lucrări de mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale și Cămine Termice.
Bd-ul Mircea cel Bătrân, 5/2, 5/3: Modernizăm echipamentele de reglare a presiunii din cadrul Punctelor Termice Individuale.
Bd-ul Mircea cel Bătrân, 32: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde am efectuat lucrări de reabilitare a unui tronson de rețea termică.

În sectorul Botanica:
Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Pe parcursul zilei de astăzi montăm două pompe noi cu randament sporit.
Str. Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm.
Bd-ul Cuza Voda, 39/3: Am finalizat lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu o lungime de 400 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Până la ora 18:00, consumatorii din regiune vor reconectați la tronsonul de rețea termică modernizat.
Sarmizegetusa, 47a : Efectuăm lucrări de înlocuire a unor conducte termice secundare, pe o lungime de 28 metri.
Str. Titulescu, 1: Demontarea utilajului vechi din subsolul blocului locativ.
Bd-ul Dacia, 22/5: Montarea echipamentelor moderne de secționare a agentului termic în cadrul căminului termic.

În sectorul Buiucani:
Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică de 400 de metri cu Diametrul Nominal 500 mm.
Str. Sucevița, 41: Efectuăm lucrări de descoperire a tronsonului de rețea termică pentru a lichidarea o defecțiune depistată.
Petru Movilă, 20: Demarăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal de 125 și 150 mm, pe o lungime de circa 210 de metri.
Str. Chimiștilor, 11: Schimbăm tronsonul defectat de conducte termice.

În sectorul Centru:
Nicolae Testemițeanu: Continuăm lucrările de modernizare a 340 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.
Bd-ul Constantin Negruzzi, 5: Efectuăm lucrări verificare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 75 mm, pentru a ne asigura de fiabilitatea acestuia.
Str. Academiei, 9/1, 9/2: Efectuăm lucrări de descoperire a tronsonului de rețea termică secundară cu Diametrul Nominal de 89 mm și schimbăm porțiunea defectată.
Str. Gheorghe Asachi, 77: Lucrări de amenajare a căminului termic
Str. Gheorghe Asachi, 37/2 spre Lomonosov, 38: Schimbarea tronsonului de rețea termică secundară defectată, cu Diametrul Nominal de 76 mm.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru