7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 13.07.2018

2 049 👁 Views.

Colaj 2

Veaceslav ENI: Modernizarea SACET-ului este o prioritate pentru noi

image_pdfimage_print

Modernizarea și eficientizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt o prioritate de bază pentru Termoelectrica S.A.. În acest context, zilnic sunt demarate o serie de activități focusate pe reabilitarea rețelelor termice și prevenirea situațiilor excepționale. Punctele în care se execută lucrările de astăzi, au fost vizitate de către directorul general al întreprinderii, Veaceslav Eni, care s-a asigurat în legătură cu desfășurarea  în termen a lucrărilor demarate și a calității acestora.

În această perioadă toate forțele noastre sunt concentrate pe modernizarea unor tronsoane importante de  rețele termice din sect. Râșcani. Echipele și partenerii noștri depun efortul maxim în modernizarea a trei tronsoane importante de rețele termice din străzile T. Vladimirescu și Grătiești și bd-ul Moscovei, astfel încât să reușim să ne încadrăm în termenii stabiliți. Efectele acestor modernizări vor fi resimțite în primul rând de către consumatorii noștri, care vor avea parte de servicii de termoficare la un nivel mult mai înalt, datorită creșterii fiabilității sistemului”, a declarat directorului general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Așadar, pe parcursul zilei de vineri, 13 iulie, echipele Termoelectrica întreprind următoarele lucrări:

În sectorul Râșcani:

– Am demarat lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică din bd-ul Moscovei, pe o lungime de 250 de metri, cu diametrul nominal 400 mm. Această conductă se afla într-o stare de uzură avansată, având un termen de exploatare de circa 40 ani. Modernizările în această zonă urmează a fi finalizate până pe  03 august.

– Lucrăm cu spor pe T. Vladimirescu, unde modernizăm rețeaua termică cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor A. Doga și Florării.

– Continuăm lucrările de modernizare a traseului din str. Grătiești, pe un tronson de 560 de metri, cu diametrul nominal de 250 mm.

În sectorul Centru:

  • Efectuăm lucrări de sudare a unei țevi secundare de la nodul elevatorului aflat în subsolul blocului de pe str. Ismail, 46.
  • Montăm robinete sferice cu diametrul nominal 40 mm pe adresa str. Eminescu, 35. Lucrarea este planificată în această după-amiază pe un termen de două ore.

În sectorul Buiucani

  • Suntem pe ultima sută de metri privind finalizarea lucrărilor de reconectare a consumatorilor la noul traseu de 450 m, cu diametrul nominal 500, care a fost recent modernizat.
  • Se efectuează lucrări de reabilitare în căminul termic de pe bd-ul Ștefan cel Mare și Sfânt, 162.

În sectorul Botanica

  • Au demarat lucrările de descoperire a unui tronson de conductă termică de circa 400 de metri, cu diametrul nominal 400 mm, din str. Cuza Voda 39/3. Rețelele vechi, care au fost exploatate 34 de ani, unde urmează să fie înlocuite cu alte noi, moderne și eficiente energetic.
  • Efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde au fost efectuate lucrări de modernizare a două tronsoane de rețele termice din str. Burebista, Valea Crucii.
  • Înlăturăm o scurgere pe conducta de energie termică din str. Zelinski, 26/3. Lucrările vor fi finalizate până la ora 18:00.

În sectorul Ciocana

  • Înlăturăm două scurgeri de agent termic și apă caldă menajeră din str. Podul Înalt și Ginta Latină, până la ora 18:00.

Contați pe energia noastră!

Pentru a fi la curent cu programul lucrărilor zilnice efectuate de către Termoelectrica S.A., accesați rubrica – Pentru Consumatori, Secțiunea – Lucrări. Sinteza zilei.

 

5p9.ru