7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 17.09.2018

2 055 👁 Views.

170904

Sinteza lucrărilor din 17 septembrie

image_pdfimage_print

Începem săptămâna cu o agendă bine stabilită, focusată pe continuarea lucrărilor de modernizare a mai multor porțiuni de rețele termice și reabilitarea echipamentelor  termo-tehnice din cadrul Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET). Mai multe informații cu privire la lucrările efectuate de colegii noștri aflați în sinteza din 17 septembrie.

În sectorul Ciocana:

Bd-ul Mircea cel Bătrân: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu Diametrul Nominal (DN) 300 și 400 mm. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson bitubular de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Pe parcursul zilei de astăzi continuăm montarea rețelelor noi,  precum instalăm și echipamente noi în cadrul unui cămin termic din zonă. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zilei de astăzi continuă montarea noilor conducte. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 25 septembrie.

Str. Nicolae Dimo și Alecu Russo: Reabilităm două tronsoane de conducte de apă caldă, cu DN 150 și 100 mm. Lucrările vor fi finalizate până la ora 17:00.

Str. Iazului și Str. Gheorghe Madan:  Efectuăm lucrări de reabilitare a două tronsoane de conducte de apă caldă cu DN 150 mm, cu o lungime de patru metri. Această lucrare urmează să fie finalizată până ora 18:00.

În sectorul Botanica:

Str. Trandafirilor:  Modernizăm echipamentele din cadrul unui căminu termic.  Această lucrare este planificată  în prima parte a zilei, între orele 09:00-13:00.

Str. Grădina Botanică: Demarăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu o lungime de peste 730 metri cu DN 500 mm. Lucrările vor fi efectuate până la mijlocul lunii octombrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a pompei din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată în a doua jumătate a lunii septembrie.

În sectorul Centru:  

Str. Pann Halippa, 2:  Modernizăm echipamentele din cadrul Căminului Termic.  Această lucrare este planificată  în prima parte a zilei, între orele 09:30-12:00.

Str. Grenoble, 149A:  Reabilităm echipamentele din cadrul căminului termic. Această lucrare este planificată în a doua jumătate a zilei, între orele 14:00-17:00.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice, cu lungime totală de 580 de metri, cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul acestei săptămâni.

Str. Eugen Coca, 56: Modernizăm echipamentele din cadrul  Punctului Termic Central.  Această lucrare este planificată  în prima parte a zilei, între orele 09:00-13:00.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru