29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 18.07.2018

1 372 👁 Views.

IMG20

Sinteza lucrărilor din 18 iulie 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de miercuri, 18 iulie, efectuăm lucrări în următoarele locații:

În sectorul Botanica:

 • Stația de pompare Nr 5, din str. Dacia 11/3: se efectuează lucrări de înlocuire a vanelor și demolare a utilajului electric, care va a fi înlocuit cu tehnologii de ultimă generație.
 • Melestiu: înlocuim rețeaua termică cu Diametrul Nominal 200 mm. Lucrarea se va desfășura până pe 28 iulie.
 • Cuza Voda 39/3: modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Burebista și Valea Crucii: efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde au fost modernizate două tronsoane importante de rețea termică.

În sectorul Râșcani:

 • Eugen Doga: am demarat lucrările de montarea a două vane pe tronsonul de rețea termică cu Diametrul Nominal 300 mm. Această modernizare va fi finalizată vineri, 20 iulie.
 • Bd-ul Moscova: modernizăm o conductă cu o lungime de 250 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până pe 03 august.
 • Tudor Vladimirescu: modernizăm rețeaua termică cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor Andrei Doga și Florării.
 • Grătiești: continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de 560 de metri, cu diametrul nominal de 250 mm.

În sectorul Buiucani:

 • Teodorovici: eliminăm o scurgere pe traseul de apă caldă menajeră. Lucrarea urmează a finalizată până astăzi, la ora 16:00.

În sectorul Centru:

 • Efectuăm lucrări de descoperire a unui tronson de rețea termică din str. Lomonosov, 30, unde urmează să înlăturăm o scurgere de agent termic.

În sectorul Ciocana:

 • Efectuăm lucrări de descoperire a unui tronson de rețea termică din str. Petru Zadnipru 12/1, cu Diametrul Nominal 150 mm, unde urmează să fie localizată o scurgere de agent termic.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru