7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 18.07.2018

1 678 👁 Views.

IMG20

Sinteza lucrărilor din 18 iulie 2018

image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de miercuri, 18 iulie, efectuăm lucrări în următoarele locații:

În sectorul Botanica:

 • Stația de pompare Nr 5, din str. Dacia 11/3: se efectuează lucrări de înlocuire a vanelor și demolare a utilajului electric, care va a fi înlocuit cu tehnologii de ultimă generație.
 • Melestiu: înlocuim rețeaua termică cu Diametrul Nominal 200 mm. Lucrarea se va desfășura până pe 28 iulie.
 • Cuza Voda 39/3: modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Burebista și Valea Crucii: efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde au fost modernizate două tronsoane importante de rețea termică.

În sectorul Râșcani:

 • Eugen Doga: am demarat lucrările de montarea a două vane pe tronsonul de rețea termică cu Diametrul Nominal 300 mm. Această modernizare va fi finalizată vineri, 20 iulie.
 • Bd-ul Moscova: modernizăm o conductă cu o lungime de 250 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până pe 03 august.
 • Tudor Vladimirescu: modernizăm rețeaua termică cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor Andrei Doga și Florării.
 • Grătiești: continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de 560 de metri, cu diametrul nominal de 250 mm.

În sectorul Buiucani:

 • Teodorovici: eliminăm o scurgere pe traseul de apă caldă menajeră. Lucrarea urmează a finalizată până astăzi, la ora 16:00.

În sectorul Centru:

 • Efectuăm lucrări de descoperire a unui tronson de rețea termică din str. Lomonosov, 30, unde urmează să înlăturăm o scurgere de agent termic.

În sectorul Ciocana:

 • Efectuăm lucrări de descoperire a unui tronson de rețea termică din str. Petru Zadnipru 12/1, cu Diametrul Nominal 150 mm, unde urmează să fie localizată o scurgere de agent termic.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru