7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 18.09.2018

1 862 👁 Views.

180903

Sinteza lucrărilor din 18 septembrie

image_pdfimage_print

Ne pregătim intens de sezonul rece al anului. Specialiștii noștri sunt implicați în activități ce cuprind modernizarea unor porțiuni importante de tronsoane de rețele termice, instalarea contoarelor de energie termică și reabilitarea echipamentelor din cadrul Căminelor termice și  Punctelor Termice Centrale.  Detalii aflați în Sinteza lucrărilor de azi:

În sectorul Ciocana:

Str. Voluntarilor, 14/2: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson avariat de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 50 mm și o lungime de 32 metri. Această lucrare va fi finalizată mâine, 19 septembrie, până la ora 18:00.

Bd-ul Mircea cel Bătrân: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson bitubular de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Pe parcursul zilei de astăzi continuăm montarea rețelelor noi, eficiente energetic, precum instalăm și echipamente termo-tehnice noi în cadrul unui cămin termic din zonă. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Botanica:

Șos. Muncești, 406/1: Efectuăm lucrări de reabilitate a echipamentelor din cadrul Punctului termic Central. Lucrarea este planificată în intervalul orelor 09:30-14:00.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a pompei din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată în a doua jumătate a lunii septembrie.

În sectorul Centru:  

Str. Vlaicu Pârcălab, 77:  Demarăm lucrările de modernizare un tronson de conducte termice cu DN 150 mm și o lungime de 100 metri. Această lucrare este planificată în perioada 18 septembrie – 25 septembrie.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia și Onisifor Ghibu: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice, cu o lungime totală de peste 850 de metri și  DN 500 mm. Aceste lucrări vor fi finalizate la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zilei de astăzi continuă montarea noilor conducte. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 25 septembrie.

Str. Nicolae Dimo și Alecu Russo: Reabilităm două tronsoane de conducte de apă caldă, cu DN 150 și 100 mm. Lucrările vor fi finalizate până la ora 17:00.

Str. Iazului și Str. Gheorghe Madan:  Efectuăm lucrări de reabilitare a două tronsoane de conducte de apă caldă cu DN 150 mm, cu o lungime de patru metri. Această lucrare urmează să fie finalizată până ora 18:00.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru