29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 19.07.2018

1 601 👁 Views.

JPG01

Sinteza lucrărilor din 19 iulie 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de joi, 19 iulie, echipele mobile ale Termoelectrica S.A. efectuează un șir de activități ce țin de inspectarea rețelelor, deservirea utilajelor tehnice din cadrul Punctelor Termice Centrale, a Căminelor Termice și Punctelor Termice Individuale, precum și reglarea parametrilor de funcționare ale acestora. În paralel, au loc lucrări de modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice.

În sectorul Centru:

 • Desfășurăm două lucrări importante privind conectarea a unui nou consumator în str. Constantin Vârnav. Este vorba despre Institutul de Pulmonologie şi Ftiziatrie ”Chiril Draganiuc”. Până acum, această instituție beneficia doar de energie termică pentru încălzire în perioada rece a anului, iar după finalizarea acestor lucrări instituția va dispune și de apă caldă. Lucrările de astăzi sunt planificate în intervalul orelor 9.30-16.30.
 • Constantin Vârnav, 5: Modernizăm un tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal de 89 mm, pe o lungime de 20 metri.

În sectorul Botanica:

 • Dacia 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Astăzi urmează să fie finalizate lucrările de montare a venelor, iar în paralel se desfășoară demolarea utilajului electric, care va a fi înlocuit cu echipamente de ultimă generație.
 • Melestiu: Înlocuim rețeaua termică cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Aceste modernizări prevăd îmbunătățirea alimentării calitative a complexului locativ Glorinal, din str. Valea Trandafirilor și se vor desfășura până pe 28 iulie.
 • Cuza Voda 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Pe parcursul zilei de astăzi are loc demontarea rețelei vechi și pregătirea terenului pentru montarea noilor conducte. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Burebista și Valea Crucii: efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde au fost modernizate două tronsoane importante de rețea termică.

În sectorul Râșcani

 • Eugen Doga: Continuăm lucrările de montarea a două vane pe tronsonul de rețea termică cu Diametrul Nominal 300 mm. Această modernizare va fi finalizată vineri, 20 iulie.
 • Bd-ul Moscova: Sunt în toi lucrările de modernizare a unei conducte  cu o lungime de 250 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până pe 03 august.
 • Tudor Vladimirescu: Continuăm lucrările de modernizare a rețelei termice cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor Andrei Doga și Florării.
 • Grătiești: Desfășurăm lucrările de modernizare a tronsonului de 560 de metri, cu diametrul nominal de 250 mm. Lucrările în această regiune sunt planificate până la sfîrșitul lunii.

În sectorul Ciocana:

 • Efectuăm lucrări de modernizare a două tronsoane de rețea termică din str. Petru Zadnipru, 12/1, pe o lungime totală de 45 de metri. Aceste lucrări sunt planificate între orele 9:30– 17:00.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru