7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 19.07.2018

1 853 👁 Views.

JPG01

Sinteza lucrărilor din 19 iulie 2018

image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de joi, 19 iulie, echipele mobile ale Termoelectrica S.A. efectuează un șir de activități ce țin de inspectarea rețelelor, deservirea utilajelor tehnice din cadrul Punctelor Termice Centrale, a Căminelor Termice și Punctelor Termice Individuale, precum și reglarea parametrilor de funcționare ale acestora. În paralel, au loc lucrări de modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice.

În sectorul Centru:

 • Desfășurăm două lucrări importante privind conectarea a unui nou consumator în str. Constantin Vârnav. Este vorba despre Institutul de Pulmonologie şi Ftiziatrie ”Chiril Draganiuc”. Până acum, această instituție beneficia doar de energie termică pentru încălzire în perioada rece a anului, iar după finalizarea acestor lucrări instituția va dispune și de apă caldă. Lucrările de astăzi sunt planificate în intervalul orelor 9.30-16.30.
 • Constantin Vârnav, 5: Modernizăm un tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal de 89 mm, pe o lungime de 20 metri.

În sectorul Botanica:

 • Dacia 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Astăzi urmează să fie finalizate lucrările de montare a venelor, iar în paralel se desfășoară demolarea utilajului electric, care va a fi înlocuit cu echipamente de ultimă generație.
 • Melestiu: Înlocuim rețeaua termică cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Aceste modernizări prevăd îmbunătățirea alimentării calitative a complexului locativ Glorinal, din str. Valea Trandafirilor și se vor desfășura până pe 28 iulie.
 • Cuza Voda 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Pe parcursul zilei de astăzi are loc demontarea rețelei vechi și pregătirea terenului pentru montarea noilor conducte. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Burebista și Valea Crucii: efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde au fost modernizate două tronsoane importante de rețea termică.

În sectorul Râșcani

 • Eugen Doga: Continuăm lucrările de montarea a două vane pe tronsonul de rețea termică cu Diametrul Nominal 300 mm. Această modernizare va fi finalizată vineri, 20 iulie.
 • Bd-ul Moscova: Sunt în toi lucrările de modernizare a unei conducte  cu o lungime de 250 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până pe 03 august.
 • Tudor Vladimirescu: Continuăm lucrările de modernizare a rețelei termice cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor Andrei Doga și Florării.
 • Grătiești: Desfășurăm lucrările de modernizare a tronsonului de 560 de metri, cu diametrul nominal de 250 mm. Lucrările în această regiune sunt planificate până la sfîrșitul lunii.

În sectorul Ciocana:

 • Efectuăm lucrări de modernizare a două tronsoane de rețea termică din str. Petru Zadnipru, 12/1, pe o lungime totală de 45 de metri. Aceste lucrări sunt planificate între orele 9:30– 17:00.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru