7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 19.09.2018

1 691 👁 Views.

190913

Sinteza lucrărilor din 19 septembrie

image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de astăzi, specialiștii întreprinderii Termoelectrica S.A. sunt implicați într-o serie de activități ce țin de modernizarea și reabilitarea mai multor tronsoane de rețele termice, efectuarea lucrărilor de modernizare a Stației de Pompare Nr.5 și efectuarea multiplelor lucrări de mentenanță a instalațiilor din cadrul sistemului de termoficare.

În sectorul Centru: 

Str. Academiei 100 și 100A: Efectuăm lucrări de spălare hidropneumatică ș pregătim sistemul interior al acestor două blocuri pentru perioada rece a anului. Lucrările sunt efectuate absolut gratuit și asta pentru că aceste adrese au fost înscrise în cadrul campaniei „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara”, care a fost prelungită până pe 25 septembrie curent.

Str. Vlaicu Pârcălab, 77:  Continuăm lucrările de modernizare un tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 150 mm și o lungime de 100 metri. Această lucrare este planificată în perioada 18 septembrie – 25 septembrie.

În sectorul Ciocana:

Str. Voluntarilor, 14/2: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson avariat de conducte termice cu  DN 50 mm și o lungime de 32 metri. Această lucrare va fi finalizată astăzi, până la ora 18:00.

Bd-ul Mircea cel Bătrân: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson bitubular de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Botanica:

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a pompei din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată în a doua jumătate a lunii septembrie.

Str. Burebista, 82: Demarăm lucrările de reabilitare a unui tronson de conducte de apă caldă cu DN 150 mm și o lungime de 25 metri.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia și Onisifor Ghibu: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice, cu o lungime totală de peste 850 de metri și  DN 500 mm. Aceste lucrări vor fi finalizate la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Vasile Lupu, 29: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă, cu DN 50 mm. Lucrările sunt planificate în intervalul orelor 10:30- 14:00.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zilei de astăzi continuă montarea noilor conducte. Din cauza complexități lucrărilor,  a fost  prelungit termenul de executare până la data de 30 septembrie.

Str. Kiev: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă, cu DN 80 mm. Lucrările vor fi finalizate până la ora 17:00.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru