29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 19.09.2018

1 331 👁 Views.

190913

Sinteza lucrărilor din 19 septembrie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de astăzi, specialiștii întreprinderii Termoelectrica S.A. sunt implicați într-o serie de activități ce țin de modernizarea și reabilitarea mai multor tronsoane de rețele termice, efectuarea lucrărilor de modernizare a Stației de Pompare Nr.5 și efectuarea multiplelor lucrări de mentenanță a instalațiilor din cadrul sistemului de termoficare.

În sectorul Centru: 

Str. Academiei 100 și 100A: Efectuăm lucrări de spălare hidropneumatică ș pregătim sistemul interior al acestor două blocuri pentru perioada rece a anului. Lucrările sunt efectuate absolut gratuit și asta pentru că aceste adrese au fost înscrise în cadrul campaniei „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara”, care a fost prelungită până pe 25 septembrie curent.

Str. Vlaicu Pârcălab, 77:  Continuăm lucrările de modernizare un tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 150 mm și o lungime de 100 metri. Această lucrare este planificată în perioada 18 septembrie – 25 septembrie.

În sectorul Ciocana:

Str. Voluntarilor, 14/2: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson avariat de conducte termice cu  DN 50 mm și o lungime de 32 metri. Această lucrare va fi finalizată astăzi, până la ora 18:00.

Bd-ul Mircea cel Bătrân: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson bitubular de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Botanica:

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a pompei din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată în a doua jumătate a lunii septembrie.

Str. Burebista, 82: Demarăm lucrările de reabilitare a unui tronson de conducte de apă caldă cu DN 150 mm și o lungime de 25 metri.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia și Onisifor Ghibu: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice, cu o lungime totală de peste 850 de metri și  DN 500 mm. Aceste lucrări vor fi finalizate la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Vasile Lupu, 29: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă, cu DN 50 mm. Lucrările sunt planificate în intervalul orelor 10:30- 14:00.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zilei de astăzi continuă montarea noilor conducte. Din cauza complexități lucrărilor,  a fost  prelungit termenul de executare până la data de 30 septembrie.

Str. Kiev: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă, cu DN 80 mm. Lucrările vor fi finalizate până la ora 17:00.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru