7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 03.07.2018

1 755 👁 Views.

IMG_8543

Sinteza lucrărilor din 02.07.2018

image_pdfimage_print

Zilnic, Termoelectrica S.A. efectuează un şir de lucrări de reabilitare și modernizare, focusate pe prevenirea situațiilor excepționale, îmbunătățirea eficienței sistemului centralizat de termoficare, precum și asigurarea eficienței energetice. În așa mod, astăzi, efectuăm următoarele lucrări:

  • Centru:

Modernizăm traseul termic din str. Malai. Aceste lucrări prevăd înlocuirea a 280 de metri de conductă termică veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic.  Lucrările vor fi finalizate sâmbătă, 7 iulie, și vin ca o măsură de prevenire a situațiilor de avariere a porțiunii respective de conductă termică, care nu a fost reabilitată în ultimii 30 de ani.

Paralel, în sectorul Centru, str. Vl. Korolenko, 59/1, se lucrează intensiv pentru reabilitarea conductei defectate de apă caldă menajeră. Respectiv, după realizarea sarcinilor, consumatorii din adresa respectivă vor beneficia de apă caldă la o calitate mult mai înaltă.

În același timp, în acest sector sunt pe ultima sută de metri modernizarea rețelelor termice din strada Gh. Cașu, 32, consumatorii fiind reconectați la serviciile de termoficare.

Sect. Buiucani:

În sectorul Buiucani, muncim activ pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a peste 450 de metri de conducte termice, din str. N. Costin. Acest traseu se afla într-o stare avariată avansată, defectând-se de 2-3 ori pe an, ceea ce provoca deconectări periodice a consumatorilor de la serviciile de termoficare. Prin urmare, în urma acestor lucrări, consumatorii noștri din str. N. Costin, Deleanu și Alba Iulia vor beneficia de servicii la o calitate mult mai înaltă, în regim non stop, tot anul împrejur.

Sect. Ciocana:

Echipa Termoelectrica a efectuat cu succes schimbarea conductelor de apă caldă menajeră din str. str. Podul Înalt, iar până la sfârșitul zilei vor depune tot efortul pentru finalizarea lucrărilor de schimbare a tronsonului defectat de apă caldă menajeră din str. A. Russo, 57, 63/4 și bd-ul Mircea cel Bătrân, 7.

Sect. Botanica:

În sectorul Botanica, au fost executate cu succes lucrările de lichidare a scurgerii pe traseul de apă caldă menajeră din str. Dacia, 2. Consumatorii vor fi reconectați la serviciul de alimentare cu apă caldă marți, 03 iulie, până la sfârșitul zilei.

5p9.ru