22 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectoarele Centru, Râșcani și Buiucani           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament           Recomandările Termoelectrica S.A. pentru consumatorii săi privind evitarea răspândirii virusului Covid-19          

Publicat: 20.07.2018

1 430 👁 Views.

IMG822

Sinteza lucrărilor din 20 iulie 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Încheiem săptămâna într-un mod activ. Echipele noastre sunt implicate în multiple activități de modernizare a unor importante porțiuni de rețele termice, a Stațiilor de Pompare și a Punctelor Termice Centrale. Totodată, suntem implicați în lucrări de înlăturare a două defecțiuni depistate pe două tronsoane de rețea termică.

În sectorul Centru:

 • Înlăturăm o defecțiune de pe un tronson de rețea termică primară cu Diametrul Nominal 300 mm, din str. Iuri Gagarin, 2. Lucrările urmează să fie finalizare până la ora 20:00.
 • Vârnav, 13: Continuăm lucrările de modernizare a Punctului Termic Individual de la Institutul de Pulmonologie şi Ftiziatrie ”Chiril Draganiuc”, privind conectarea acestei instituții la apă caldă.

În sectorul Botanica:

 • Cetatea Alba, 143: Schimbarea sectorului defectat a rețelei termice cu Diametrul Nominal 150 mm, pe o lungime de 8 metri. Această lucrare este planificată până la ora 16:00.
 • Teilor, 9/5: Efectuăm lucrări de mentenanță a Punctului Termic Central.
 • Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5.
 • Melestiu: Înlocuim rețeaua termică cu o lungime de 800 metri și Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Aceste lucrări se vor desfășura până pe 28 iulie.
 • Cuza Voda, 39/3: Continuăm modernizarea conductei termice cu o lungime de 400 de metri și Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Burebista și Valea Crucii: Efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde au fost modernizate două tronsoane importante de rețea termică.

În sectorul Râșcani:

 • Bd-ul Moscova: Sunt în toi lucrările de modernizare a unei conducte  cu o lungime de 250 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până pe 03 august.
 • Tudor Vladimirescu: Continuăm lucrările de modernizare a rețelei termice cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor Andrei Doga și Florării.
 • Grătiești: Desfășurăm lucrările de modernizare a circa 560 de metri de conducte termice cu Diametrul Nominal de 250 mm. Lucrările în această regiune sunt planificate până la sfîrșitul lunii.
 • Eugen Doga: Finalizăm lucrările de montarea a două vane pe tronsonul de rețea termică cu Diametrul Nominal 300 mm.

În sectorul Ciocana:

 • Petru Zadnipru, 12/1: Depunem efortul pentru a finalizat cât mai rapid lucrările de modernizare a două tronsoane de rețea termică din str. Petru Zadnipru, 12/1, pe o lungime totală de 45 de metri. Aceste lucrări sunt planificate pe tot parcursul zilei de astăzi.
 • Petru Zadnipru, 7/4: Finalizăm ultimele pregătiri ale teritoriului pentru asfaltare, teritoriul unde au avut loc lucrări de modernizare a unui tronson de rețea termică.

În sectorul Buiucani:

 • Efectuăm lucrări de testare la presiune a două Puncte Termice Centrale și reparăm mai multe Cămine Termice.
 • Lichidăm o scurgere depistată pe conducta de apă caldă din str. Calea Ieșilor. Lucrarea are loc în intervalul orelor 9:30 12:00.

Contați pe energia noastră!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru