7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 20.09.2018

1 917 👁 Views.

200901

Sinteza lucrărilor din 20 septembrie

image_pdfimage_print

Continuăm săptămâna conform activităților planificate, focusându-ne în special pe reabilitarea unor porțiuni importante de rețele termice și efectuarea lucrărilor de mentenanță a sistemului de termoficare. Mai multe detalii despre activitățile de astăzi, aflați în Sinteza lucrărilor:

În sectorul Ciocana:

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 9-11: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm.  Până astăzi, peste 75% din traseu a fost descoperit, 50% din țeava veche a fost demontată, iar 25% din țeava nouă este deja montată. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson bitubular de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Pe parcursul zilei de astăzi se montează conductele noi. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zilei de astăzi continuă montarea noilor conducte. Finalizarea acestei lucrări este planificată la sfârșitul săptămânii viitoare.

Str. Andrei Lupan: Am demarat lucrările de modernizare a 815 de metri de conductă termică cu Diametrul Nominal (DN) 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până la începutul lunii octombrie.

Str. Calea Orheiului: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 200 mm și o lungime de 15 metri. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

În sectorul Centru: 

Str. Drumul Viilor, 41: Reabilităm un tronson de rețea termică  cu DN 100 mm și o lungime de 20 metri. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 09:00- 16:00.

Str. Vlaicu Pârcălab, 77: Continuăm lucrările de modernizare un tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal (DN) 150 mm și o lungime de 100 metri. Această lucrare va fi finalizată până la mijlocul săptămânii viitoare.

În sectorul Botanica:

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a pompei din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată până la sfîrșitul lunii septembrie.

Str. Grădina Botanică: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu o lungime de peste 730 metri cu DN 500 mm. Lucrările vor fi efectuate până la mijlocul lunii octombrie.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia și Onisifor Ghibu: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice, cu o lungime totală de peste 850 de metri și  DN 500 mm. Aceste lucrări vor fi finalizate la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Vasile Lupu, 29: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă, cu DN 50 mm și o lungime de 15 metri. Lucrările sunt planificate în intervalul orelor 09:30- 16:00.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru