22 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectoarele Centru, Râșcani și Buiucani           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament           Recomandările Termoelectrica S.A. pentru consumatorii săi privind evitarea răspândirii virusului Covid-19          

Publicat: 21.08.2018

1 422 👁 Views.

IMG5283

Sinteza lucrărilor din 21 august

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Modernizăm contoarele de energie termică la mai multe blocuri locative din capitală, efectuăm lucrări de  mentenanță în Punctele Termice Centrale și Stațiile de Pompare, iar în paralel, continuăm reabilitarea mai mult porțiuni de rețele termice din sectoarele Botanica, Centru, Buiucani și Râșcani. Care sunt  și alte activități pentru ziua de astăzi, aflați din sinteza de mai jos.

În sectorul Centru:

Str. Nicolae Testemițanu: Continuăm lucrările de modernizare a 340 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal  de 400 mm. Pe parcursul zilei de astăzi, efectuăm lucrări de demontare a conductelor vechi și montarea conductelor noi și, în paralel, amenajăm porțiunile unde deja am finalizat lucrările.

Str. Nicolae Testemițanu, 22/5: Schimbăm 12 metri de conductă termică  cu Diametrul Nominal 70 mm, în legătură cu depistarea unei porțiuni avariate. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

Str. Ismail, 84: Am demarat lucrările de înlocuire a unui tronson de rețea termică cu o lungime de trei metri, cu Diametrul Nominal 50mm. Această lucrare va fi efectuată în intervalul orelor 08:30 – 17:00.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conductă termică de 400 de metri, cu Diametrul Nominal 500 mm.  Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul acestei luni.

Str. Petru Movilă, 20: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde am reabilitat un tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal  de 125 și 150 mm, pe o lungime de circa 210 de metri.

În sectorul Râșcani:

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de rețea termică cu lungimea de 410 metri și Diametrul Nominal de 700 mm.  Pe parcursul zilei de astăzi demontăm conductele vechi, care urmează să fie înlocuite cu altele noi, eficiente energetic.

Str. Albișoara, 18: Efectuăm lucrări de  reabilitare a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal de 70 mm, pe o lungime totală de 16 metri.

str. Nicolae Dimo, 21/2: Montăm două echipamente de secționare a agentului termic în cadrul Punctului Termic Central.

Bd-ul Moscova: Efectuăm lucrări de amenajare a zonelor unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de reabilitare a celei de a doua porțiune de traseu termic, unde modernizăm  600 metri de conducte termice, cu Diametrul Nominal 250 mm Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Pe parcursul zilei de astăzi specialiștii noștri vor instala noile echipamente electrice.

Bd-ul Cuza Voda, 15/5: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal de 70 mm, pe o lungime de trei metri,  în legătură cu depistarea unei porțiuni avariate.

Str. Zelinski, 20: Efectuăm lucrări de schimbare a conductei termice secundară tur-retur, cu Diametrul Nominal  de 70 mm,  pe o lungime de 46 metri. Această lucrare va fi finalizată până la ora 16:30.

Șos. Muncești și str. Varnița: Efectuăm testul cu presiune a două tronsoane de conducte termice primare, cu Diametrul Nominal  de 800 mm.

În sectorul Ciocana:

Stația de Pompare Nr.1 – Efectuăm lucrări de montare a echipamentului de reglare a presiunii agentului termic din cadrul Stației de Pompare Nr.1.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru