7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 22.08.2018

1 813 👁 Views.

210805

Sinteza lucrărilor din 22 august

image_pdfimage_print

 Toate forțele Termoelectrica S.A. sunt focusate pe reabilitarea rețelelor termice din străzile Nicolae Testemițanu, Melestiu, Mihai Viteazul și Mircea cel Bătrân și efectuarea lucrărilor de mentenanță a mai multor Puncte Termice Centrale. Mai multe detalii aflați din sinteza lucrărilor:

În sectorul Centru:

Str. Nicolae Testemițanu: Continuăm lucrările de modernizare a 340 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal  (DN) de 400 mm. Pe parcursul zilei de astăzi, efectuăm lucrări de demontare a conductelor vechi și montarea conductelor noi și, în paralel, amenajăm porțiunile unde deja am finalizat lucrările.

Str. Nicolae Testemițanu, 26:  Descoperim un tronson de conducte termice cu DN 400 mm, pe o lungime de 6 metri, pentru a efectua lucrări de înlocuire a vechilor conducte cu altele noi, eficiente termic.

Str. Tăbăcăria Veche, 30: Am demarat lucrările de demontare a  unui tronson de conducte de apă caldă cu o lungime totală de 70 metri, cu DN 50 mm.

În sectorul Râșcani:

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 410 metri și DN de 700 mm.  Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 7 septembrie.

Str. Magda Isanos, 14: Efectuăm lucrări de  reabilitare a unui tronson de conducte termice cu DN de 80 mm.  Această lucrare va fi finaliză până la ora 17:00.

Str. Petru Rareș: Efectuăm lucrări de pregătire pentru schimbarea suportului fix al conductei termice cu DN de 800 mm.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conductă termică de 400 de metri, cu DN 500 mm.  Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul acestei luni.

Str. Creangă, 82/2: Efectuăm lucrări de demontare a unui tronson de conducte termice   supraterane, cu o lungime de 14 metri și DN  100 mm. Această lucrare este efectuată între orele 08:00-17:00.

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de reabilitare a celei de a doua porțiune de traseu termic, unde modernizăm  600 metri de conducte termice, cu DN 250 mm Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Pe parcursul zilei de astăzi specialiștii noștri vor instala noile echipamente electrice.

Str. Calea Basarabiei, 26: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice cu DN de 70 mm, pe o lungime de un metru,  în legătură cu depistarea unei porțiuni avariate.

Str. Teilor, 11:  Efectuăm lucrări de schimbare a unei conducte termice secundare tur, în subsolul blocului, pe o lungime de trei metri și DN 100 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 16:30.

În sectorul Ciocana:

Bd-ul Mircea cel Bătrân: Am demarat lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu DN 400 mm, pe o lungime de 120 metri. Modernizările vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare și creșterea eficienței energetice a sistemului de alimentare cu energie termică. Această lucrare va fi finalizată pe 29 august.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

5p9.ru