7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 23.08.2018

1 686 👁 Views.

210817

Sinteza lucrărilor din 23 august

image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de joi, 23 august, echipele Termoelectrica sunt antrenate în activități de țin de inspectarea rețelelor termice, deservirea utilajului în lucru, reglarea parametrilor de funcționare și efectuarea lucrărilor de mentenanță. Totdată, efectuăm lucrări de modernizare a mai multor tronsoane de rețele termice. Mai multe detalii aflați din sinteza lucrărilor:

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de reabilitare a celei de a doua porțiune de traseu termic, unde modernizăm  600 metri de conducte termice, cu Diametrul Nominal (DN) 250 mm Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Pe parcursul zilei de astăzi specialiștii noștri vor instala noile echipamente electrice.

Str. Teilor, 11:  Continuăm lucrările de reabilitare a unui segment de conducte termice secundare tur, în subsolul blocului, pe o lungime de trei metri și DN 100 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 16:30.

Str. Pandurilor, 53, 68:  Efectuăm lucrări de schimbare a conductei termice secundare, tur- retur, cu DN 150 mm și o lungime de  cinci metri.

În sectorul Centru:

Str. Nicolae Testemițanu: Continuăm lucrările de modernizare a 340 metri de conducte termice cu DN 400 mm. Pe parcursul zilei de astăzi, efectuăm lucrări de demontare a conductelor vechi și montarea conductelor noi și, în paralel, amenajăm porțiunile unde deja am finalizat lucrările.

Str. Nicolae Testemițanu, 26:  Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice cu DN 400 mm, pe o lungime de 6 metri. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

Str. Tăbăcăria Veche, 30: Montăm un tronson de conducte de apă caldă cu o lungime totală de 70 metri și DN 50 mm.

În sectorul Râșcani:

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 410 metri și DN 700 mm. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 7 septembrie.

Str. Magda Isanos, 14: Efectuăm lucrări de  amenajare a zonei unde ieri am reabilitat un tronson de conducte termice cu DN 80 mm.  Această lucrare va fi finaliză până la ora 17:00.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conductă termică de 400 de metri, cu DN 500 mm.  Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul lunii august.

Str. Ion Creangă, 82/2: Efectuăm lucrări de demontare a unui tronson de conducte termice   supraterane, cu o lungime de 14 metri și DN 100 mm. Această lucrare este efectuată între orele 08:00-17:00.

În sectorul Ciocana:

Bd-ul Mircea cel Bătrân: Am demarat lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu DN 400 mm, pe o lungime de 120 metri. Modernizările vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare și creșterea eficienței energetice a sistemului de alimentare cu energie termică. Această lucrare va fi finalizată pe 29 august.

Str. Petru Zadnipru, 16/3: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde am reabilitat un tronson de rețea termică  de 7,5 metri, cu DN 100 mm.

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 17/1: Schimbăm sectorul defectat de conductă termică cu  DN 70 mm, pe o lungime de  20 metri. Această lucrare va fi finalizată până pe 29 august.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

 

5p9.ru