7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 24.07.2018

1 851 👁 Views.

JPG125

Sinteza lucrărilor din 24 iulie 2018

image_pdfimage_print

Reabilităm rețele termice, modernizăm stații de pompare, îndeplinim lucrări de mentenanță, înlăturăm defecțiuni ale conductelor, într-un cuvânt – modernizăm SACET-ul și ne pregătim intensiv pentru perioada rece a anului.

În sectorul Centru:

 • M. Eminescu, 66. După ce ieri am înlocuit circa 10 metri de rețea termică, astăzi schimbăm un alt tronson de rețea termică primară cu Diametrul Nominal 300 mm, pe o lungime de 4 metri. Lucrările urmează să fie finalizate până la ora 19:00.
 • Șos. Hâncești 76: Efectuăm lucrări de descoperire a traseului termic, unde mâine urmează să fie înlocuite circa 40 metri de conducte termice.
 • Lomonosov, 30: Efectuăm lucrări de inspectare a rețelelor termice.
 • Amenajarea teritoriului și pregătirea pentru asfaltare, pe str. Mihai Eminescu unde efectuăm lucrări de înlocuire a două porțiuni de rețele termice.

În sectorul Botanica:

 • Bd-ul Dacia, 17: Efectuăm lucrări de schimbare a tronsonului defectat pe traseul de apă caldă, pe o lungime de 8 metri, cu Diametrul Nominal de 80 mm. Lucrările urmează a fi finalizate până la ora 18:00.
 • Bd-ul Dacia 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Echipamentele termo-tehnice vechi sunt scoase din uz și înlocuite cu alte noi, de ultimă generație.
 • Melestiu: Înlocuim rețeaua termică cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Aceste modernizări prevăd îmbunătățirea alimentării calitative a complexului locativ Glorinal, din str. Valea Trandafirilor și se vor desfășura până pe 28 iulie.
 • Cuza Voda 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Pe parcursul zilei de astăzi are loc demontarea rețelei vechi și pregătirea terenului pentru montarea noilor conducte. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Burebista și Valea Crucii: efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde au fost modernizate două tronsoane importante de rețea termică.

În sectorul Râșcani

 • Continuăm lucrările de modernizare a două cămine termice și pregătire a Stației de Pompare Nr. 2 pentru sezonul rece. Aceste lucrări vor fi finalizate miercuri, 24 iulie.
 • Bd-ul Moscova: Sunt în toi lucrările de modernizare a unei conducte  cu o lungime de 250 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până pe 03 august.
 • Grătiești: Desfășurăm lucrările de modernizare a circa 560 de metri de conducte termice, cu diametrul nominal de 250 mm. Lucrările în această regiune sunt planificate până la sfârșitul lunii.
 • Tudor Vladimirescu: Efectuăm ultimele lucrări de modernizare a rețelei termice cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor Andrei Dog și Florării.

În sectorul Ciocana:

 • Efectuăm lucrări de verificare și înlăturare a două defecțiuni de pe două tronsoane de rețea termică din str. Alecu Russo, 18 și 66/1. Aceste lucrări sunt planificate până la ora 18:00.

 

5p9.ru