29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 24.07.2018

1 526 👁 Views.

JPG125

Sinteza lucrărilor din 24 iulie 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Reabilităm rețele termice, modernizăm stații de pompare, îndeplinim lucrări de mentenanță, înlăturăm defecțiuni ale conductelor, într-un cuvânt – modernizăm SACET-ul și ne pregătim intensiv pentru perioada rece a anului.

În sectorul Centru:

 • M. Eminescu, 66. După ce ieri am înlocuit circa 10 metri de rețea termică, astăzi schimbăm un alt tronson de rețea termică primară cu Diametrul Nominal 300 mm, pe o lungime de 4 metri. Lucrările urmează să fie finalizate până la ora 19:00.
 • Șos. Hâncești 76: Efectuăm lucrări de descoperire a traseului termic, unde mâine urmează să fie înlocuite circa 40 metri de conducte termice.
 • Lomonosov, 30: Efectuăm lucrări de inspectare a rețelelor termice.
 • Amenajarea teritoriului și pregătirea pentru asfaltare, pe str. Mihai Eminescu unde efectuăm lucrări de înlocuire a două porțiuni de rețele termice.

În sectorul Botanica:

 • Bd-ul Dacia, 17: Efectuăm lucrări de schimbare a tronsonului defectat pe traseul de apă caldă, pe o lungime de 8 metri, cu Diametrul Nominal de 80 mm. Lucrările urmează a fi finalizate până la ora 18:00.
 • Bd-ul Dacia 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Echipamentele termo-tehnice vechi sunt scoase din uz și înlocuite cu alte noi, de ultimă generație.
 • Melestiu: Înlocuim rețeaua termică cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Aceste modernizări prevăd îmbunătățirea alimentării calitative a complexului locativ Glorinal, din str. Valea Trandafirilor și se vor desfășura până pe 28 iulie.
 • Cuza Voda 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Pe parcursul zilei de astăzi are loc demontarea rețelei vechi și pregătirea terenului pentru montarea noilor conducte. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Burebista și Valea Crucii: efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde au fost modernizate două tronsoane importante de rețea termică.

În sectorul Râșcani

 • Continuăm lucrările de modernizare a două cămine termice și pregătire a Stației de Pompare Nr. 2 pentru sezonul rece. Aceste lucrări vor fi finalizate miercuri, 24 iulie.
 • Bd-ul Moscova: Sunt în toi lucrările de modernizare a unei conducte  cu o lungime de 250 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până pe 03 august.
 • Grătiești: Desfășurăm lucrările de modernizare a circa 560 de metri de conducte termice, cu diametrul nominal de 250 mm. Lucrările în această regiune sunt planificate până la sfârșitul lunii.
 • Tudor Vladimirescu: Efectuăm ultimele lucrări de modernizare a rețelei termice cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor Andrei Dog și Florării.

În sectorul Ciocana:

 • Efectuăm lucrări de verificare și înlăturare a două defecțiuni de pe două tronsoane de rețea termică din str. Alecu Russo, 18 și 66/1. Aceste lucrări sunt planificate până la ora 18:00.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru