23 сентября 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 24.09.2018

1 467 👁 Views.

210927

Sinteza lucrărilor din 24 septembrie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începe o nouă săptămână cu forțe noi pentru realizarea lucrărilor de modernizare și reabilitare a mai multor porțiuni de rețele termice și efectuarea lucrărilor de mentenanță la Punctele Termice Centrale și Căminele Termice. Mai multe detalii aflați în Sinteza lucrărilor de mai jos:

În sectorul Ciocana:   

Str. Petru Zadnipru, 4/2: Reabilităm circa 30 de metri de rețea termică cu  Diametrul Nominal (DN) 89 mm. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul zilei de astăzi.

Str. Podul Înalt, 10/2: Efectuăm lucrări de descoperire a unui tronson de rețea termică cu DN 76 mm, pentru a verifica starea acestuia și, în caz de necesitate, de a efectua lucrări de reabilitare.

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 9-11: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson bitubular de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Pe parcursul zilei de astăzi se montează conductele noi. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Centru: 

Str. Grenoble, 161/7: Efectuăm lucrări de modernizare a echipamentelor din cadrul  Punctului Termic Central. Această lucrare va fi finalizată pe parcursul zilei de astăzi, în intervalul orelor 09:00-17:00.

Str. Nicolae Testemițanu, 25: Efectuăm lucrări de descoperire a unui tronson de rețea termică cu DN 100 mm, pentru a verifica starea acestuia și, în caz de necesitate, de reabilitare.

Str. Vlaicu Pârcălab, 77: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu DN 150 mm și o lungime de 100 metri. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni.

În sectorul Râșcani:

Str. Socoleni, 10, 12/2: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de rețea de apă caldă cu DN 50 mm, activitate planificată pentru prima parte a zilei, până la ora 13:00.

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm.

Str. Andrei Lupan: Continuăm lucrările de modernizare a 815 de metri de conductă termică cu Diametrul Nominal (DN) 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până la începutul lunii octombrie.

În sectorul Botanica:

Bd-ul Dacia, 47/2: efectuăm lucrări de schimbare a unui tronson de rețea termică cu DN 150 mm, pe o lungime de peste 50 metri. Această lucrare urmează a fi finalizată marți, 25 septembrie, ora 17:00.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a pompei din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Grădina Botanică: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu o lungime de peste 730 metri cu DN 500 mm.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia și Onisifor Ghibu: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice, cu o lungime totală de peste 850 de metri și  DN 500 mm. Aceste lucrări vor fi finalizate la sfârșitul lunii septembrie.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru