29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 26.07.2018

1 464 👁 Views.

IMG2957

Sinteza lucrărilor din 26 iulie 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de joi, 26 iulie, echipele Termoelectrica depun eforturi considerabile pentru a înlătura trei avarii produse pe rețelele termice din sectoarele Râșcani, Centru și Ciocana. În paralel, continuăm modernizarea rețelelor termice și efectuăm lucrări de mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale și Cămine Termice.

În sectorul Centru:
– Str. Nicolae Testemițeanu: Am demarat lucrările de modernizare a 340 metri de conductă termică cu Diametrul Nominal 400 mm.
– Str. Drumul Viilor: Intervenim pentru a înlătura o defecțiune pe un tronson de conductă termică. Această lucrare va fi finalizată până la ora 18:00.
– Șos. Hâncești 76/1, 76/2: Continuăm lucrările de înlocuire a circa 10 metri de conducte termice, după ce a fost descoperit un tronson avariat de rețea termică. Lucrarea este planificată până la ora 18:00.
– Str. Ialoveni, 98/2: Efectuăm lucrări de descoperire a unui tronson de conducte termice secundare, pe lungime de 15 metri, care urmează să fie înlocuit pe parcursul zilei de mâine.
În sectorul Botanica:
– Str. Sarmizegetusa, 53: Efectuăm lucrări de montare a circa 40 de metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 80 mm, pentru conectarea la serviciul centralizat de termoficare a unui bloc locativ nou.
– Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5.
– Str. Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul acestei săptămâni.
– Str. Cuza Voda, 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.

În sectorul Râșcani:
– Str. Socoleni, 10: Înlocuim circa 14 metri de conducte termice, în urma depistării unei scurgeri de agent termic. Lucrarea este planificată până la ora 18:00.
– Continuăm lucrările de modernizare a Căminului Termic 301, din str. Tudor Vladimirescu intersecție cu str. Andrei Doga, până vineri, 27 iulie.
– Bd-ul Moscova: Continuăm lucrările de modernizare a unei conducte cu o lungime de 250 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până pe 03 august.
– Str. Grătiești: Desfășurăm lucrările de modernizare a circa 560 de metri de conducte termice, cu diametrul nominal de 250 mm. Lucrările în această regiune sunt planificate până la sfârșitul lunii.
– Str. Tudor Vladimirescu: Efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde am modernizat rețeaua termică cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor Andrei Doga și Florării. Lucrările vor fi finalizate până pe 30 iulie.

În sectorul Ciocana:
– Str. Alecu Russo, 55/1: Schimbăm 16 metri de conductă de transportare a agentului termic și apa caldă, cu Diametrul Nominal de 57 și 76 mm.
– Str. Meșterul Manole, 3/3, str. Petru Zadnipru, 12/1 și Alecu Russo, 18: Efectuăm lucrări de amenajare, compactare și pregătire pentru asfaltarea zonelor unde au fost înlocuite trei porțiuni de rețea termică. Aceste lucrări sunt planificate până la ora 17:00.

Sectorul Buiucani:
– Str. Vasile Coroban, 22/1: Amenajăm zona unde au fost efectuate lucrări de reparație a unui tronson de rețea termică.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru