28 сентября 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Centru și Râșcani           Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 27.07.2018

1 943 👁 Views.

IMG2964

Sinteza lucrărilor din 27 iulie 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Avem un final de săptămână activ, focusat pe un șir de activități importante pentru modernizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică din mun. Chișinău,  mai multe detalii vedeți în sinteza lucrărilor de astăzi:

Sectorul Buiucani:

 • Am demarat lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm, din str. Alba-Iulia, 23. Lucrările prevăd înlocuirea a circa 400 metri de conductă termică veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic. Lucrările vor acea loc în perioada 27 iulie- 01 septembrie
 • Efectuăm lucrări de modernizare a sistemului de alimentare cu energie termică, prin înlocuirea echipamentelor vechi cu altele noi din cadrul Căminului Termic 2/26 a, situat pe str. Onisifor Ghibu intersecție cu str. Alba-Iulia. Lucrările sunt planificate până la ora 17:00.

În sectorul Centru:

 • Nicolae Testemițeanu: Am demarat lucrările de modernizare a 340 metri de conductă termică cu Diametrul Nominal 400 mm.
 • Șos. Hâncești, 82: Intervenim pentru a înlătura o defecțiune pe un tronson de conductă termică. Această lucrare va fi finalizată până la ora 16:30.
 • Ialoveni, 98/2: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de conducte termice secundare, pe lungime de 15 metri.
 • Ismail, 88/1: Efectuăm lucrări de verificare a traseului termic. Această lucrare este planificată până la ora 16:30.

În sectorul Botanica:

 • Sarmizegetusa, 53: Efectuăm lucrări de montare a circa 40 de metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 80 mm, pentru conectarea la serviciul centralizat de termoficare a unui nou bloc locativ.
 • Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5.
 • Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm.
 • Cuza Voda, 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Cuza Voda, 17/1, bd. Cuza Voda, 19/1: Efectuăm lucrări de schimbare a sectorului defectat, pe lungime de 6 metri, Diametrul Nominal de 76 mm. Lucrarea este planificată până la ora 16:00.

În sectorul Râșcani

 • Efectuăm lucrări de lichidare a unei defecțiuni pe conducta retur, cu Diametrul Nominal 300 mm din regiunea Stației de Pompare Nr.2 și Căminul Termic CT-302/9. Lucrarea este planificată între orele 09:00-13:00.
 • Socoleni, 10: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde ieri am efectuat lucrări de înlocuirea a unui tronson de rețea termică.
 • Finalizăm lucrările de modernizare a Căminului Termic 301, din str. Tudor Vladimirescu intersecție cu str. Andrei Doga, până la sfârșitul acestei zilei. Totodată, începem să umplem cu agent termic tronsonul de rețea termică recent modernizat, astfel încât, până la sfârșitul zilei de astăzi, consumatorii din regiune, vizați de deconectare, să beneficieze din această seară de apă caldă menajeră.
 • Bd-ul Moscova: Continuăm lucrările de modernizare a unei conducte  cu o lungime de 250 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până pe 03 august.
 • Grătiești: Desfășurăm lucrările de modernizare a circa 560 de metri de conducte termice, cu diametrul nominal de 250 mm. Lucrările în această regiune sunt planificate până la sfârșitul lunii.

În sectorul Ciocana:

 • Petru Zadnipru, 16/2: Schimbăm tronsonul defectat de conductă de apă caldă menajeră, pe o lungime de 12 metri, Diametrul Nominal 100 mm.
 • Meșterul Manole, 3/3, str. Petru Zadnipru, 12/1 și Alecu Russo, 18: Efectuăm lucrări de amenajare, compactare și pregătire pentru asfaltarea zonelor unde au fost înlocuite trei porțiuni de rețea termică. Aceste lucrări sunt planificate până la ora 17:00.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru