7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 27.09.2018

2 177 👁 Views.

210925

Sinteza lucrărilor din 27 septembrie

image_pdfimage_print

Suntem implicați activ în multiple lucrări ce cuprind reabilitarea unor porțiuni importante de rețele termice și efectuarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor termo-tehnice, astfel încât să  încheiem cu brio pregătirea sistemului de termoficare pentru perioada rece a anului. Mai multe detalii despre activitățile de azi, găsiți în sinteza de mai jos:

În sectorul Ciocana:

Stația de Pompare Nr.8: Efectuăm lucrări pregătirea a utilajului din cadrul Stației de Pompare. Această activitate face parte din lucrările de pregătire pentru sezonul rece.

Str. Petru Zadnipru, 4/2: Efectuăm lucrări de montare a unui tronson de conducte termice cu DN 150 mm,  și o lungime de peste 30 metri.

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 9-11: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson bitubular de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Pe parcursul zilei de astăzi se montează conductele noi. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm ultimele lucrări de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să conectăm consumatorii din sec. Buiucani la noul tronson modernizat.

Str. Andrei Lupan: Continuăm lucrările de modernizare a 815 de metri de conductă termică cu DN 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până la începutul lunii octombrie.

În sectorul Centru:

Str. Testemițanu, 25: Reabilităm un tronson de conductă termică cu DN 100 mm pe o lungime de 16m. Lucrările vor fi finalizate până la amiaza zilei de 28 septembrie.

Se efectuează lucrări de verificare în complex a echipamentelor la Stațiile de Pompare nr. 18 și nr. 19. Aceste lucrări fac parte din lucrările de pregătire pentru sezonul rece.

În sectorul Botanica:

Bd-ul Dacia: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson pozare supraterană conducte termice, cu DN 89 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 14:00.

Bd-ul Dacia: Reabilităm unu tronson de conducte termice cu DN 150 mm și o lungime de 56 metri. Finalizarea acestei lucrări este planificată până miercuri, ora 18:00.

Str: Nicolae Titulescu: Reabilităm echipamentele tehnice din cadrului unui Punct Termic Central. Această lucrare va fi efectuată în intervalul orelor 11:00-15:00.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a 2 pompe moderne din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Grădina Botanică: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu o lungime de peste 730 metri cu DN 500 mm.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia și Onisifor Ghibu: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice, cu o lungime totală de peste 850 de metri și  DN 500 mm. Aceste lucrări vor fi finalizate la sfârșitul lunii septembrie.

Calea Ieșilor, 49: Efectuăm lucrări de schimbare a vanelor cu robinete sferice cu DN 500 mm, lucrările urmează să fie finalizate până la ora 18:00.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru